24. elokuuta 2016

Miittireissulta myös...

Ponimiittireissulla tuli pysähdyttyä sen verran myös kaupoissa, että ennätin löytää erään itseltäni puuttuneen Schleich Bayala -hahmon. Hän on Misamee.
 
Ei minulla ennestäänkään ole kuin kaksi sarjan hahmoa: Takkiti ja Iloriksen karhu. (Kimppakuva joskus.) Mutta olen netistä katsellut tämän karvakorvan kuvia ja ajatellut, että hän olisi hyvin kiva. 
 
Voin nyt todeta, että kiva on:
  
 
 
 
Schleich-lelujen kotisivuilla kerrotaan Misameesta seuraavaa, suora lainaus:  


"Misamee kuulee jopa hangen alla piilottelevan hiiren.
Misameen mielestä kaikkein parasta on istua suosikkikeijunsa sylissä halittavana. Kun sitä rapsutetaan pitkien korvien välistä, se kehrää kuin kissa. Yöllä se istuu usein jääpalatsin rintavarustuksella kuuntelemassa. Jos se kuulee jotakin epäilyttävää, se tekee nopeasti hälytyksen.."


Misamee todella näyttää hyvin halailtavan ja rapsuteltavan pörröiseltä. Niin pehmoiselta kuin kovasta muovista valmistettu olento vain voi näyttää.  





En ole onnistunut näkemään Misameeta muissa kivijalkakaupoissa, joista olen tänä vuonna katsellut. Innostukseni näihin otuksiin on melko tuore... mutta siitä enemmän sitten, kun the kimppakuva.

Hahmo ei ole mitenkään suuri. Misameen pieni koko näkyy hyvin G4 custom-ponivarsan kanssa samassa kuvassa, varsa siis niitä aiemmasta viestistä tuttuja miittihankintoja:



Kävimme miittiin mennessä myös BR-leluissa. Pussilakanasettejä oli alennuksessa puoleen hintaan. Tämä ei ole mikään varsinainen suosikkini näkemistäni ponipussilakanoista, mutta tavallista edullisempi hinta houkutti ostamaan:

 
 
 
Tässä kuvassa on peseytymässä tämän päivän kierrätyskeskuslöytö, kuivempi kuva joskus myöhemmin:  
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti