18. marraskuuta 2016

Wave 2 poneja

G1-nostalgioiden jälkeen taas tälle vuosituhannelle...
 
Helmiäisponeista on tullut kauppoihin "toinen aalto" eli ponit Pretzel, Cherry Berry, Rainbow Dash ja Twilight Sparkle. Näin heidät Citymarketin hyllyssä.
 
Itselleni ostin heti rinkeliponin.
 

My Little Pony G4 Pretzel  

My Little Pony G4 Bretzel pearlized moc
 
En muistanut ulkoa, ketkä ponit tähän aaltoon kuuluvat. Bongasin hyllystä ensimmäiseksi Cherry Berryn ja tajusin, että hitsiläinen, uusia poneja. Suurella jännityksellä kävin sitten loput paketit läpi. Hyvä, että löytyi Rinkeli.    
 
Myös seuraavia uusia Fashion Style -poneja on jo liikkeellä: Photo Finish ja Royal Ribbon. En ole vielä nähnyt markettien hyllyissä, mutta lelukauppojen nettisivuille on listattu.
 
Tilasin kummankin ponin, kun Lekmer-sivustolla oli jokin alennuskoodikampanja. Ei tarvinnut maksaa postikuluja ja poneillekin jäi hintaa vain noin 17,50 euroa /kpl. Arveluttaa ostaa poneja nettikaupasta, koska poneissa saattaisi olla jotain vikaa. Kauppojen hyllyillä näkyvissä poneissa hyvin usein on jotain häikkää. Nyt sattui onneksi nätit yksilöt.
 

My Little Pony FS Photo Finish  

My Little Pony G4 Photo Finish Fashion Style FS

My Little Pony G4 Photo Finish Fashion Style FS back
 
Tämä Photo on ystävälleni. Olen jo saamassa oman ponin toista kautta. (Jep. Täytyi varmistaa, jottei ainakaan ilman jää!) Vihdoinkin hänellä näkyvät myös silmät, aiemmalla tavallisen kokoisella Photolla kun oli lasit maalattu päähän.
 
Itselleni jää tämä muotiponi:

My Little Pony FS Royal Ribbon


My Little Pony G4 Royal Ribbon Fashion Style FS mib

My Little Pony G4 Royal Ribbon Fashion Style FS pack

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti