11. tammikuuta 2017

TRU:n valikoimaa

Kävin alkuviikosta Espoon Toys'R"Us-myymälässä, tässä kuvat poni- ja MH-valikoimasta. Kuvat ovat aika epäselviä, mutta klikkaamalla saa suuremmiksi.
 

My Little Pony

TRU:ssa oli uusia poneja samat pakkaukset kuin Tallinnassa sekä pari muutakin uutuutta. Hintaa oli jonkin verran enemmän. Toivon, että ponien hinnat ovat marketeissa alhaisemmat, kunhan ehtivät niiden hyllyihin.
 
 
TRU:ssa oli uudistettuja poneja single-pakkauksina, wave 1 eli Pinkie Pie, Rarity, Lyra Heartstrings ja Twilight Sparkle:
 
 
Ostin Lyran, hänestä kuvia edellisessä postauksessa. Nämä uudet singlet maksoivat TRU:ssa euron enemmän kuin vanhemmat singlet.
 
 
 
Myös single-ponien taustapahvien takana on Friendship is Magic -animaation tyyliin (vaiko suoraan animaatiojaksoista?) kuvitusta, tykkään:
 
 

 


TRU:n hinnat ovat ylipäänsä korkeita. Tässä kuvassa ylhäällä vasemalla näkyvät Charm Wings -ponit maksavat TRU:ssa yli 25 euroa, mikä on mielestäni aivan käsittämätön hinta:

 

 
 
Yllätyin, että hyllyssä oli jo Rarity Carousel Boutique:
 
 
Kyseessä on uusin blind bag -kokoisten ponien Friendship is Magic -hahmosarja. Tätä edellinen FiM-sarja oli se Nightmare Night -teemainen. Tämän uuden sarjan teema liittyy ilmeisesti Rarityyn, mutta sarjan muut pakkaukset eivät ole vielä ilmestyneet. Pakkaus takaa:    
 
 

 
Fashion Style -ponit maksavat TRU:ssa 29,99 euroa. Samat ponit ovat olleet ainakin Citymarketissa kympin halvempia:
 
 
Uudistettuja poneja samat kolme suurempaa settiä kuin Tallinnassa, TRU:n hinta niillekin 29,99 euroa:
 
 
Ihastelen uusien ponien pakkaustaidetta. Viimeksi jäi ottamatta kuvat pakkausten sivuista. Näyttävät tältä:
 

 
 
Valikoimassa on myös uudet Twisty Twirly Hairstyles -ponit Rarity, Applejack ja Pinkie Pie:
 
 
Pakkauksen takakuvissa näytetään, kuinka ponien harjaa ja häntää pystyy muotoilemaan:
 
 
 
 
 
Equestria Girls Minis -sarjaa Rainbow Rocks Rockin' oli joitain uusia nukkeja:
 


Olisin ostanut Adagio Dazzle -nuken, koska luulin myös noiden uusien hahmojen olevan tarjouksessa 9,99 euroa. Kassalla kävi kuitenkin ilmi, että hahmon hinta olisikin ollut huima 17,99 euroa. En todellakaan halunnut maksaa niin paljoa yhdestä EG-minitytöstä, joten jätin sinne. Harmitti.  

Tuossa kuvassa näkyy alhaalla The Elements of Friendship -sarjan tuplapakkaukset, joissa sekä EG-mininukke että poni. Toisessa pakkauksessa on Applejackit, toisessa Rainbow Dashit:  
Sarjan erikoisuutena on, että ponien pinnassa ja nukkejen yksityiskohdissa on glitteriä. Sarjaan kuuluisi muista hahmoista myös single-poneja sekä usean nuken pakkaus, mutta niitä ei edelleenkään näkynyt hyllyssä. Kyseessä on Toys'R"Us exclusive -sarja eli niitä tuskin tulee myyntiin muihin liikkeisiin. Harmittaa, ettei Suomen TRU:n valikoimaan tule edes kaikkia TRU exclusiveja... 
 
Tällaisia muita Equestria Girls nukkeja:



 
 

Monster High

Monster High nukkeja oli samat kuin ennen joulua, mutta nyt lähes kaikki olivat alennuksessa. Ostin ystävän puolesta hänelle Shriek Wrecked -sarjan Rochellen. Kaikkia nukkeja näytti olevan hyllyssä vielä runsaasti, joten pääsit valikoimaan hyvässä kunnossa olevan yksilön.  
 









The Zelfs

 
Ainoa Zelfs-tuote myymälässä olivat hyllyihin jääneet "sienikarusellit" ja Ribbita-zelf, jotka ovat olleet myynnissä ja myös alennuksessa jo todella kauan. Tätä uudempia zelfejä ei tullut Suomeen. Sääli, mutta en toisaalta ihmettele, kun menevät noin huonosti kaupaksi.     
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti