1. helmikuuta 2017

Teeny Weeny Families: Storybooks

Ostin itselleni lelun. Tällä kertaa tällaisen:
 
 
Kyseessä on 90-luvun Teeny Weeny Families -sarjan Sweetie Shop Storybook Playset, sievä pieni kirjamainen esine. Tässä parempi kuva "etukannesta" sekä "selkämyksestä":   
Takana on teksti "© 1996 VIVID IMAGINATIONS MADE IN CHINA":

Kun kirjan avaa, paljastuu sisältä minikokoinen Sweetie Shop eli makeiskauppa:

Erityisen suloiseksi homma menee, kun näkee karkkipuodin pikkuruiset asukkaat:
He ovat valkoiset kissat nimeltään Peter Purbright ja Mrs. Purbright. Heidän kaupassaan myydään hattaraa, tikkareita ja karamellitankoja.   


Minulla on muutamia muitakin Teeny Weeny Families -leluja, pääasiassa lapsuudesta säilyneitä settejä.  En ole aikuisiällä erityisesti kerännyt lisää, mutta karkkikaupan halusin, koska minulla on ennestään muut Storybook-puodit.

Tässä Toy Shop Storybook Playset:  
 

Kuten ulkokuoresta arvaa, sisällä on lelukauppa:

Lelukaupassa ahkeroivat majavaherra Mr. Eager ja hänen tyttärensä Angela Eager. Lelukaupan kauppatavaraa ovat punainen leluveturi, nukenrattaat, nalle ja keinuhevonen. 
 

 
Tässä taasen on Ice Cream Storybook Playset:  


Sisällä on herttainen jäätelökioski:

Jätskikiskan omistavat villakoirat Mrs. Belle Barker ja hänen poikansa Billy Barker. Tarjolla on kolmea eri lajia jäätelöitä.



Ja sitten visainen kysymys. Mitä on tämän kirjasen sisällä: 


Ja vastaus on....

Flower Shop Storybook Playset, kukkakauppa. Minulle on vain sattunut virheellinen versio, jonka kansiin on liimattu Sweetie Shop -tarrat. Lapsena asia harmitti, koska ensinnäkin väärät tarrat ja toisekseen minun olisi tehnyt mieli myös karkkikauppaa, mutten silloin saanut.    

 Kukkakojua pitävät myyrät Ma Burrows ja hänen poikansa Jason Burrows. Settiin kuuluu kastelukannu sekä kaksi kukkakimppua, jotka saa työnnettyä myös ruukkuihin.


Nyt minulla on siis kasassa kaikki neljä Storybook-settiä.
 
 
Käsittääkseni näissä seteissä on myös kaikki osat tallessa, mistä olen hyvin iloinen. Tässä vielä kaikki asukit ja heidän omaisuutensa:

Billy ja Jason taitavat himoita samaa pirtelöä, heh. Pidin näistä leluista myös lapsena. Hahmot ovat niin sympaattisia ja minitavara jännää, että leikkejä oli helppo keksiä.

3 kommenttia:

  1. Teeny Weenyt oli kyllä tosi ihania ja niillä oli hauska leikkiä. Muistaakseni itsellä oli ainakin teekannu joka taisi olla kahvila jossa asui jäniksiä. Minulla oli myös kenkäkoulu jossa asui pöllöjä ja vielä myös jokin korikauppa jossa asui karhuja. Ilmeisesti myös jotain muita, sillä muistan että minulla olisi ollut jokin perhe missä oli saukkoja tai jotain myyriä. Ne tavarat olivat niin pikkuisia ja söpöjä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teekannu, kenkä ja kauppakori ovat tuttuja. Oma suosikkini taisi olla tuulimyllyleipomo, tykkäsin sen oravahahmoista. Myös nämä pikkukirjat olivat kivoja. Pari vuotta sitten harkitsin, pitäisikö myydä teenyweenyt pois kaapista, mutta en raaskinut. (Paitsi siilien herätyskelloa minulla on tupla.) Ovat tosiaan söpöjä! :)

      Poista
    2. Muistan että kaverillani oli tuo tuulimyllyleipomo. Se oli tosi kiva rakennus asukkeineen ^^

      Poista