15. helmikuuta 2017

Ystävänpäivälahjat

Ystävä yllätti minut kasalla ystävänpäivälahjoja. Eli hurmaavalla määrällä poneja:
 
 

Ystävänpäivänpäivään sopii erityisen hyvin sydänkoristeinen G4 Rainbow Power: Fantastic Flutters Princess Cadance:
Rainbow Power: Fantastic Flutters Princess Cadance
Omistin kerran samanlaisen, mutta sillä oli häntä mennyt kuivaksi syheröksi. Myin pois ja jäin toivomaan, että minulle joskus päätyisi paremmassa kunnossa oleva yksilö. Enää ei tarvitse toivoa, koska tällä ystävänpäiväprinsessallani on kauniit karvat. Cadance ei muutoin ole suosikkiponejani, mutta tämä versio on hauska.
 
Pääsin lahjapaperien lisäksi avaamaan myös kaupan pakkausta, koska sain Cutie Mark Magic Ribbon Hair Rainbow Dashin 

 Avasin lahjapaperin niin, että näin aluksi vain pahvin taustapuolen, jossa teksti "Rainbow Dash". Ennätin jo kummastella, mikä RD-versio tämä voisi olla. En arvannut, että olisi hän. En ole nähnyt tätä nauhatukkasarjaa kauppojen hyllyissä muutoin kuin kerran Helsingin Stockmannin Hamleys-leluosastolla, siitäkin on jo aikaa. Ystävä näki vaivaa ja tilasi nettikaupasta.     

 
Olen kuvitellut, että ponin harjanauha olisi jonkinlaista paperia, mutta onkin kangasta. Nätti kiekura.   



Iltapäivälehdissä oli ystävänpäivään liittyen jotain kyselytutkimustulosta, jonka mukaan pehmolelu on huonoin ystävänpäivälahja. Olen eri mieltä. Söppänä G3 pehmolelu Rainbow Dash on erittäin hyvä ystävänpäivälahja:
 
 
Tässä Shine Bright Rainbow Dash ja ilmeisesti Glimmer Wings 2-Pack -setissä Glimmer Wings Sweetsongin kanssa tullut Fluttershy:
 RD:n siipiin syttyy valo ja Fluttiksen harjassa ja hännässä on kauniin hennot tinselit. Olen luvannut ystävälle ottaa joskus ryhmäkuvat kaikista eri G4 RD- ja Fluttis-versioistani. Niitä on jo melko monta.    


Lisäksi sain mieluista pikkukamaa. G3.5 Rainbow Dashin kamman, G3 ponyville Rainbow Dashin, G4 Fashion Style Rainbow Dashin tukkasolkia ja G4 POP-Fluttershy Decorator Kit -setissä tulleen Fluttershy-taulun:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti