9. kesäkuuta 2017

Mio MiniPony Cleopatra

Kirpputorilöydöistä on joskus tulossa taas isompi kuvakooste, mutta innostuin valokuvaamaan tätä yhtä löytöäni:
 
G1 My Little Pony Italy Medley
 
Kyseessä on My Little Pony G1 Medley, Italy eli italialainen versio. Italiaksi hahmon nimi on näköjään Cleopatra. Kaunottarella kaunottaren nimi, heh. 
 
Suomeksi Medley esiintyi vanhoissa ponisarjakuvissa nimellä Sointu. Niistä hänet itse muistan. Sarjakuvissa musiikki ympäröi usein Sointua ja hän sai aikaan ukkosmaista jylyä rummuttamalla pilviä kavioillaan. Sointu oli paitsi musikaalinen myös rohkea poni. Hän uhmasi kuningas Myrskyä saadakseen kuninkaan varastamat äänet takaisin ja toisessa seikkailussa hän säikytti noidan linnaa vartioivat kääpiöt pakosalle.
 
G1 My Little Pony Italy Medley
 
Medley oli lahjoituskirpputorilla samassa pussukassa kolmen feikkiponin kanssa. Pussilla oli hintaa neljä euroa eli ei todellakaan voi sanoa kalliiksi. Italyt eivät ole Suomessa mitenkään mahdottoman harvinaisia, esimerkiksi tavallisen Medleyn pitkäkarvainen versio on kai harvinaisempi. Mutta itse olen toivonut löytäväni juuri italialaisen Medleyn. Ns. tavalliseen Medleyhin verrattuna tällä on tummemman vihreät karvat eikä symbolikuvioissa ole glitteriä. Glittersymboleista kyllä ihan tykkäisin, mutta karvojen tumma väri on mielestäni kaunis.
 
G1 My Little Pony Italy Medley
 
Minulla kesti hetki miettiä, miksi tämä poni näyttää vähän kummalliselta. Sitten tajusin, että toinen korva sojottaa tavallista enemmän taakse. Kyseessä ei ole mikään erikoinen tehdasvariaatio, vaan ihan tämän kyseisen yksilön oma ilme. Toinen korva on jossain vaiheessa ponin elämää joutunut painuksiin. Jos katsoo tarkkaan tai etenkin jos taivuttaa  korvaa eteen, huomaa, että muovi on korvantaustasta rikki. Muutoin siihen ei onneksi kiinnitä niin huomiota.
 
G1 My Little Pony Italy Medley
 
Olen ihan tyytyväinen ponin kuntoon. Kaulasaumassa on ilmeisesti liimaa, joka vähän hilseilee. Jaloissa on pari vihreää pistettä (sellainen näkyy tuossa koukistetussa etujalassa). Silmämaaleissa pientä kulumaa. Karvoja en nyt ihan vain harjailemalla saanut asettumaan kovin nätisti, mutta mielestäni ei ole leikattu.  
 
Tummien karvojen lisäksi minulla oli toinenkin syy toivoa italialaista siipiponia. Eräs toinen italiaisneitini sai nyt seuraa:

G1 My Little Pony Italy Medley & Heart Throb
 
Minulla siis on ennestään Italy Heart Throb. Ostin hänet viime kesänä ponimiitistä. (Hänen nimensä muuten on italiaksi Tobia.)   
 
G1 My Little Pony Italy Medley & Heart Throb
 
Viime kesän kirjoitustani kun nyt luin, voin todeta, että kirjoituksen jälkeen olen ostanut pari G1 ponia itselleni myös netistä. G1-laumani on muutoinkin kasvanut enemmän kuin kertaakaan sitten lapsuuden, koska olen lisäksi löytänyt itselleni pari ponia kirpputorilta, saanut ystävältä lahjaksi ja ostanut kasvokkain toisilta keräilijöiltä.    
 
G1 My Little Pony Italy Medley & Heart Throb

Jatkossakin tulen todennäköisesti hankkimaan sopivan tilaisuuden tullen ainakin näitä lapsuudesta tuttuja hahmoja.
 
G1 My Little Pony Italy Medley & Heart Throb
 

Ei minulla enää mitään varsinaista kirjoiteltavaa. Halusin vain laittaa kuvia näistä kahdesta.

G1 My Little Pony Italy Medley & Heart Throb
 
Tui tui.
 
G1 My Little Pony Italy Medley & Heart Throb

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti