16. lokakuuta 2017

Enchantimals

Viikonloppuna näin Toys"R"Us -myymälän hyllyssä tällaiset nukkesetit:
 
 
Kyseessä on Mattelin uusi Enchantimals-sarja. Sarjan ideana on, että nuket ja heidän mukanaan tulevat eläinystävät muistuttavat ulkonäöltään toisiaan. Tytöilläkin on esim. korvat, häntä tai maalattu kuono.  
 
Sarjalla on suomenkieliset nettisivut, joilla kerrotaan näin:
 
"Enchantimalsit ovat joukko ihastuttavia tyttöjä, jotka ovat hyvin kiintyneitä lemmikkeihinsä. Tytöt ja heidän lemmikkinsä jopa näyttävät hieman toisiltaan."
 
Itse kohtasin näitä hahmoja ensimmäisen kerran muutama viikko sitten käydessäni Tallinnassa. Siellä sarja oli näkyvästi esillä, ihan yhden lelukaupan näyteikkunassakin:   
 
 
Kotiin tultuani googletin, mistä oikein on kyse. Silloin löysin nuo suomenkieliset nettisivut. Vaikutti siis vahvasti siltä, että sarja on tulossa myös Suomeen. Ilahduin nähdessäni heitä TRU:n hyllyssä, nyt alkuun edes kahta erilaista settiä. Minun mielestäni eläintyttöhahmot ovat herttaisia, joten tervetuloa minun puolestani.
 
Koska kyseessä on Mattelin sarja, samankaltaisuus Ever After High -sarjan ulkonäöltään eläimellisiin pixie-nukkeihin ei ole varmaan sattumaa. Tai ainakin minä kuvittelen, että enchantimalsit ovat saman idean jatkokehittelyä.
 
Nämä loput kuvat ovat Tallinnasta. Kenties Suomenkin leluhyllyillä näyttää samalta vielä ennen joulua?  
 
 
 
Oli houkutus ihan mielenkiinnosta ostaa itselle yksi hahmo. Jätin ostamatta, koska (kuten aiemmin tässä blogissa mainittua), tällä  hetkellä menee rahaa uusiin poneihin. En myöskään ihan vakuuttunut ystävälemmikkien ulkonäöstä. Suurin osa on tuollaisia hassun palluroita.
 
 
 Jos olisin ostanut jonkin hahmon, valintani olisi ollut haisunäätätyttö Sage Skunk. Eläiminä ketut ovat yleensä minulle enemmän mieluisia kuin haisunäädät (vaikka haisunäädistäkin tykkään), mutta haisunäätätyttö on nyt mielestäni nätimpi. Paljon pörröistä mustavalkoista karvaa ja kauniin violetti iho... Minulla on ehkä vähän erikoiset kauneusihanteet, heh.     
 
 
Nuket ovat kooltaan melko pikkuisia. Pakkauksissa olevat hintalaput ovat ihan tavallisten hintalappujen kokoisia, joten niiden perusteella ehkä vähän hahmottaa mittakaavaa.
 
 
Jäi kuvaamatta, mutta hyllyssä oli myös sellainen setti, jossa on uniasuinen pöllötyttö kahden pöllökaverin kanssa. Sarjan settejä näkyi jokaisessa leluja myyvässä kaupassa, jossa kävin: Jukukeskus, XS, Prisma ja Kaubamaja. Ei aivan kaikkia settejä jokaisessa kaupassa, mutta hyvät valikoimat silti.
 
Haisunäätyleiden lisäksi pidin erityisesti tästä setistä, turkoositukkainen puputyttö on nätti, samoin sarvekas peuratyttö ja erityisesti itse peura:    
 
 
Sarjaan kuuluu myös suuri leikkisetti, jonka mukana tulee pandatyttö lemmikkipandansa kanssa:
 

Saattaa olla, ettei tänne jatkossakaan muuta yhtään eläintyttöä. Mutta varmasti jatkossakin hypistelen näitä pakkauksia kaupassa, milloin satun siellä näkemään.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti