24. lokakuuta 2017

Glimmies Foxanne

Minulla on ollut kesästä saakka luonnoksena kesken tällainen viesti... Eli esittely Glimmies-lelusarjan hahmosta. Hahmon nimi on Foxanne:   
 
 
Glimmies Foxanne toy lights up package single

Sarjan valmistaja on italialainen Giochi Preziosi. (Tällä hetkellä saman valmistajan varmaankin suositumpi lelumerkki on L.O.L -yllätyspallonuket.)

Taustatarinansa mukaan glimmiet ovat pikkuruisia tähtikeijuja, joiden tehtävänä on pitää yllä sopua metsäneläinten kesken ja pitää eläimistä huolta.

Pakkaus takaa:

Glimmies Foxanne toy lights up back side
 
Jokainen hahmo muistuttaa ulkonäöltään jotain eläinlajia. Foxanne oli minulle mieluisin näiden pakkausten hahmoista, koska hän on nätin violetti kettu:
Glimmies Foxanne toy lights up loose
 
Ensimmäisen kerran näin näitä hahmoja käydessäni Porissa lelukaupassa. Nopeasti sen jälkeen näitä ilmestyi ihan tavallisiin marketteihinkin, jollaisen hyllystä minunkin kettuni on peräisin.
 
Tässä on Youtubesta sarjan mainosvideo:
 
 
Pakkauksen mukana tuli pieni esittelylehdykkä, jossa näkyvät sarjan 23 erilaista hahmoa:  
 
Glimmies  toy lights up leaflet
 
Tässä ensin Foxannen tavoin yksittäispakkauksissa myytävät hahmot:
 
Glimmies  toy lights up leaflet collecy all characters
 
 Nämä hahmot tulevat kolmen hahmon pakkauksissa, joissa siis kaksi exclusive-hahmoa ja yksi sama kuin yksittäispakkauksissa:   
Glimmies  toy lights up leaflet doll exclusive
Cerulean ja Lavoonian mukana tulee Spinosita, Pluman ja Rubinan mukana tulee Cornelie.
 
Sarjassa on ilmestynyt yksi tällainen vähän isompi talosetti, Glimtern House:
 
Glimmies  toy lights up leaflet
 
Sitten on tällaisia pienempiä mökkejä asukkeineen:  
Glimmies  toy lights up leaflet cottage

Sekä kolmen hahmon pakkausten erikoishahmot että näiden talojen mukana tulevat hahmot ovat ns. lajiltaan (ja siten muotiltaan) samoja, jotka ovat ilmestyneet yksittäispakkauksina. Mutta hahmojen värit ja kasvonilmeet ovat erilaiset. Minua kiinnostaisi noista mökkien kanssa myytävistä hahmoista Volpessa, veikeästi silmää vinkkaava vihreä kettu. Sitten minulla olisi kaksi kettukeijua, mikä sen mukavampaa... Toistaiseksi olen jättänyt hankkimatta, mutta pitäisi päättää, tahdonko vaiko en. Joissain kaupoissa näitä settejä yhä näkyy, mutta jotkin kaupat ovat  jo tyhjentäneet pois hyllyistään.

Läheisestä Citymarketista löysin nyt syksyllä pari yksittäishahmoa hyvällä alennuksella. Niistä minulla ei ole vielä tähän kuvia. Sen sijaan tarkempia kuvia tästä ensimmäisestäni eli Foxannesta:   

Glimmies  Foxanne doll toy lights up backGlimmies  Foxanne doll toy lights up

Tykkään leluhahmoista, joilla on häntä. Näiden hahmojen takaraivoista en niin tykkää. Paristoluukku on varsin erottuva, samoin virtakatkaisin. Ja tuo ce-merkki.

Tässä lähempi kuva hahmon ns. elektronisista ominaisuuksista:

Glimmies  Foxanne doll toy lights up head
 
Paristot ym. ovat tarpeen, koska tadaa, hahmo "magically lights up":  

Glimmies  Foxanne doll toy magically lights up leaflet

Tässä vielä esittelylehdykän ohjekuva paristojen vaihtamiseen, jos vanhat loppuvat:
Glimmies  leaflet fi dk no se manual

Oikeasti en tietenkään malttanut ensin tutustua esittelylehtiseen ja etsiä nettivideoita jne., vaan halusin heti päästä testaamaan, syttyykö hahmoon taianomaisesti valo vaiko ei. Jee, syttyyhän siihen:
 
Glimmies  Foxanne doll toy magically lights up
 
No ihan ensin napsautin vain virtakatkaisimen päälle ja ihmettelin hetken, että höh, ei tapahtunut mitään. Sitten maltoin tutkailla pakkauskuvasta, että valo syttyy, jos käsiään sulkee hahmon ympärille. Hoksasin, että päälaella on anturi (tai jokin), joka havainnoi valon määrää. Hahmon sisään syttyy valo, jos ympäristö on kyllin pimeä. Hämärä huonevalokin riittää, ei tarvitse olla ihan pimeää.  
 
Tässä sitä on, maagista sinistä keijuvaloa, suoraan ketun suolistosta (tai niiltä suunnin, heh):     

Glimmies  Foxanne doll toy magically lights up
 
Nämä eivät ole yksityiskohdiltaan mitään kovin huolitellun näköisiä, kasvomaaleissakin näkyi monella yksilöllä kuprua ja muuta suttua. Silti mielestäni ihan herttaisia hahmoja. Ja valoefekti on jännä.

Glimmies  Foxanne doll toy magically lights up picture photo blog europe
 
Sarjaan on ennättänyt ilmestyä jo uusiakin hahmoja. Niistä olisi tarkoitus kirjoitella myöhemmin, joskus.

1 kommentti:

  1. Itse olen miettinyt näiden hommaamista lähinnä yövaloiksi, täällä kun on ihan säkkipimeää. En tosin usko, että noissa patterit kestää tarpeeksi kauan. Pitäisi varmaan tehdä ihan joku testi.

    VastaaPoista