12. tammikuuta 2018

Yksisarvispöllöjen keinu

Leluostoksilla sattuu välillä vahinkoja. 


Välillä sattuu peräti useita vahinkoja.


En siis mitenkään tarkoituksella haalinut itselleni triplakappaleita, vaikka nämä söpöjä ovatkin. Otukset ovat Hatchimals-sarjan Owlicorn-hahmoja. Yksisarvispöllöjä. 


(Kuvassa oleva keinulauta on kaverini, kuuluu My Little Pony G1 varsoille. Lainasin kuvaan, koska oli sopivasti saatavilla ja värit sopivat yhteen. Ystävä ei tietenkään pysyvästi suostunut lahjoittamaan kiikkua minun pöllöilleni... Höh, sanon minä ja pastellinen pöllöparvi.)

Owlicornit ovat Hatchimals collEGGtibles Season 2 eli toisen sarjan hahmoja. Pöllösarviset myydään kahden munan seteissä. Näitä oli ainakin ennen joulua myynnissä XS Leluissa: 


Voin skannata joskus ehtiessäni esitelappusenkin, mutta tässä näkyy hahmovalikoima, pöllöjä on kuusi erilaista: 


Pöllöt ovat seteissä aina niin, että samat kaksi muodostavat parin. Eli kahden munan pakkauksia on yhteensä kolme erilaista. Jokaisella pöllöparilla on oman värisensä "kristallipesä":  


Pesä on pakkauksessa näkyvillä, joten kunhan valikoi kolmea eri väriä pesiä (turkoosi, violetti ja tummansininen), pitäisi saada kaikki kuusi erilaista owlicornia. Minä en tiennyt enkä huomannut, että pesien väreissä on eroa, kun näin näitä pakkauksia ensimmäisen kerran kaupassa. Ostin siksi kaksi samanlaista (turkoosi pesä) settiä. Niistä kuoriutui sitten tietenkin samanlaiset owlicornit. Seuraavalla kerralla kaupassa valikoin kaksi puuttuvaa pesäväriä. Mutta... Tehtaalla oli kai sattunut virhe ja sain violetin pesän paketista jo kolmannet samanlaiset owlicornit. Ei auttanut kuin mennä vielä kolmannen kerran kauppaan, valikoida hyllystä violetti pesä ja toivoa parasta. Sillä kerralla onneksi sain oikeat eli puuttuneet hahmot. 

Kuvaan koko parven (sekä muut hatchini), kunhan on joskus sopivaa aikaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti