9. syyskuuta 2016

Kertarysäys MLP-uutuuksia (+ MH)

Vietin tänään onnellisia hetkiä K-Citymarketin leluosastolla. Hyllyyn oli ilmestynyt paljon uusia ponijuttuja. (Ystävä huomautti, että ehkä jo joulumyyntiä valmistellen. Hyvin mahdollista.)

Tällaisia bongasin:


Action Friends / Liikkuva muotiponi


 
Fluttershy ja Pinkie Pie. Hinta 19,95. Pakkauksessa on ohjekuva, kuinka ponin takajaloista työntämällä poni heiluttelee myös etujalkojaa... tai jotain. Yritin testailla, mutten varmaan uskaltanut väännellä jalkoja kylliksi. Eivät tämän kohtaamisen perusteella vakuuttaneet.  
 
 

Fashion Style / Fashion Pony Starlight Glimmer & Sapphire Shores  


 
Todella mieluinen bongaus, kumpikin. Kauniit ponit ja kivat vaatteet, etenkin Sapphirella erityisjännät asusteet. Myös hinta oli mieluisa yllätys. Maksavat 19,95 euroa. Muistaakseni FS ponit ovat aiemmin maksaneet enemmän, vasta alessa olleet tuon hintaisia. Nyt tuntui jopa edulliselta.
 
 

Equestria Girls Minis (Friendship pack) 

 


En kovin tarkkaan ole seurannut EG-minejä, joten en tiedä, onko näitä ollut jo aiemmin kaupoissa. Saattaa olla. Fluttershy School Cafeteria Set. Applejack Slumber Party Games Set. Hinta 19,95. Applejackin Winona näyttää ihanan iloiselta koiralta.

 
Tämä on se Applejack -setti, jonka aiemmin sanoin nähneeni. School Dance Set. Tykkään koristeellisesta mekosta ja hatusta. 

Baby Flurry Heart


 
Vauvaponi. Tässä sitten vuorostaan oli hintaa, 59,95 euroa... Täytyy joskus kaupassa testata, millainen mekanismi hänessä on, jos sitä siis saa kokeiltua. En aio hankkia, mutta minusta on kiva painella lelujen kaikenlaisia "Try me!" -nappuloita.
 

Crystal Empire linna



Kuvasta tuli näköjään suttuinen, mutta kai siitä erottaa, että iso laatikko. Hinta 59,95. Tajusin vasta nyt kuvia katsellessani, että myös pikkuruinen Flurry Heart on näkyvillä. Olisi pitänyt kaupassa ottaa lähikuva ihan vain siitä ilosta, että viimein näen ns. elävänä.
 
 

Friendship is Magic Collection: Golden Oak Library / Twilight's Library



 
Twilight Sparklen kirjastopuukoti. Mukana myös Zecora. Hintaa 29,95. Tämä on minulla hankintalistalla. Odottelen kuitenkin vielä, tulisiko joskus jotain alennusta. Hyllyssä näkyi vielä myös edellisen eli Pinkie-sarjan vastaavan kokoista sokerileipomotaloa, siinäkin yhä sama hinta.  
 
Oli myös niitä samoja sarjan settejä, joita aiemmin löysin Tokmannilta. (En älynnyt katsoa, mikä oli Citymarketin hinta niille.) Ei valitettavasti vielä muita sarjan pakkauksia. Ehkä nekin pian ilmestyisivät jonnekin kauppaan.
 
 
 
 
Lisäksi näkyi kaksi uutta Monster High nukkea. Sarja on Welcome to Monster High -teeman Dance the Fright Away. Hyllyssä Clawdeen Wolf ja Cleo de Nile. Ehkä heitä pian enemmänkin...  Samaan sarjaan kuuluu myös aivan uusi hahmo Moanica D'Kay. Häntä olisi mukava päästä katselemaan livenä.
 
 



Alelaariin olivat päätyneet loput Monster High Great Scarrier Reef ja Freak du Chic -nuket. Sama kohtalo niillä varmaan muissakin kaupoissa, nyt tai pian, kun uusille nukeille täytyy saada tilaa. Kannattaa käydä tarkistamassa leluhyllyt ja poistopöydät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti