12. syyskuuta 2016

Leluhyllyllä jälleen...

 Kävimme viikonloppuna ystävän kanssa tarkistamassa paikallisen Prisman leluhyllyn. Kävin siellä jo aiemmin viime viikolla, eikä silloin näkynyt uutuuksia. Nyt oli parempi onni.  

Kauppakuvat ovat ystävän ottamia.

My Little Pony:Explore Equestria: Pearlized singles


Hyllyyn oli saapunut uusia yksittäisiä eli single-poneja, niitä sellaisia helmiäiskroppaisia. Heidän kroppansa siis on helmiäisenhohtoista muovia, jossa on myös pientä glitteriä. Hyllystä löytyi Starlight Glimmer, Pinkie Pie ja Fluttershy:

 
 
Lisäksi Coloratura: 
 
 
Maksavat 7,95 euroa.
 
Coloratura lähti ystäväni mukaan. Tämä oli ainoa hyllyssä ollut kappale. Pinkie Pietä ja Fluttershyta oli monia, ainakin viisi kumpaakin, ja Starlight Glimmereitä oli kolme. Mahtoiko olla sattumaa, että vain yksi Coloratura oli päätynyt nyt hyllyyn vai onkohan häntä oikeasti tullut kauppoihin vähemmän kuin Pinkietä ja Fluttershyta?
 
Minäkin haluan oman Coloraturan, mutta ennätän etsiskelemään sitä myöhemmin tänä vuonna. Pääasia, että edes ystävä sai nyt oman sinisen ponin.
 
Coloratura on leluhahmona aivan uusi, sitä ei siis aiemmin ole julkaistu leluna. Tähän helmiäissarjaan kuuluu myös muita ennenjulkaisemattomia hahmoja, jotka nekin toivottavasti tulevat myöhemmin kauppoihin. Singlet ovat ennenkin ilmestyneet niin, että ensin osa hahmoista ja sitten loput. Coloraturan lisäksi muutkin uudet hahmot kiinnostavat minua. Ja oikeastaan koko sarja kiinnostaa, pääkuusikkoa myöden. Kokonainen lauma kimmeltäviä helmiäisponeja olisi varmasti kaunis näky. Ja sitten heillä voisi olla Crystal Empire -linna, jonne heidät voisi asetella...  Heh. Jospa se oma Coloratura nyt ensin tulisi jostain vastaan. Poni kerrallaan.
 
 
Lisäksi näkyi pari MH-uutuutta:   

Monster High: Welcome to Monster High: Photobooth Ghouls

 

 
Hyllyssä sekä Frankie että Draculaura. Hintaa 49,90 euroa.
 

Monster High: How do you Boo: Budget Basic 

 
Hyllyssä olivat Frankie, Draculaura ja Cleo. Hintaa 22,90 euroa. Nämä kolme ovat niitä sellaisia uusi nukkeja, joilla ei ole käsissä ollenkaan kyynärpää- eikä ranneniveliä. Tönköt kädet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti