25. lokakuuta 2016

Parin viikon takaa

Elän yhä menneisyyttä, olen ilmeisesti jumittunut "parin viikon takaiseen" aikaan. Mutta niin, parin viikon takaa kirppislöydöt, sentään eri viikko kuin viimeksi:
 
 
Keltainen olento on Popples-sarjan pehmolelu Happy Popp. Happy kikattelee, kun sitä painaa oikeasta kohdin (pepun suunnalta). Happy on 2000-luvun tuotantoa eli uudempia otuksia kuin kuin esimerkiksi aiemmin esittelemäni Daisy. (Näiden kuvien jälkeen on löytynyt jälleen yksi Popples lisää. Joten poppeleista juttua taas joskus.)  
 
Tein toivottavasti jonkun kirppismyyjän onnelliseksi ostamalla hänen pöydästään kolme G4 ponikirjaa:
- Täyttä laukkaa - Opas ponien maailmaan
- Pilkettä silmässä
- Kuunponin paluu
 
Kirjat eivät olleet erityisen halpoja, maksoivat 10e/kpl. Olivat kuitenkin uudenveroisessa kunnossa ja kaupassa ovat olleet noin puolet kalliimpia. En ole raaskinut kaupasta ostaa.
 
Toisesta pöydästä ystävä bongasi minulle My Little Pony G4 koottavan pop-sarjan Fluttershyn.    
 
 Lisäksi löytyi yksi My Little Pony dvd sekä Muumi ja punainen pyrstötähti dvd. Minä tai ystävä emme ole kumpikaan nähneet tuota muumielokuvaa, joten täytyy joskus katsoa. Vaikuttaa todella oudolta. Varmaan hauskaa katsottavaa.
 
 
Tavaroiden taustana näkyvä kangas on lasten peitto. Peiton kuviointi oli herttainen, hieman Monchhichi-hahmojen teemassa otuksia. Valitettavasti peitto haisi ummehtuneelle, eikä haju lähtenyt täysin pesussakaan, joten peittoa ei uskalla pitää kenenkään ihmisen käytössä. Maksoi kuitenkin vain euron, joten ajattelin, että ystävä saa siitä koiralle yhden makuualustan.
 
Peiton pesulappu, josta ymmärrän vain, että peiton koko on 100 x 150 cm, 40 asteessa pesu eikä saa silittää. Pesin 60 asteessa. En silittänyt:    
 
 

 
 
 
Hauskana pienenä löytönä McDonald's-halinallelelu, ennestään omistan yhden. Niitä ilmestyi kaiketi viisi erilaista. Tämä hahmo on Wish Bear, suomeksi kai Toivomusnalle:
 
 
 
Tämä vihreä ja karvainen olento on Shnooks-pehmolelusarjan Sassapilly:
 
 
Netistä löytyi hänelle tällainen esittelyteksti:
 
"To grow perfect sillypilly berries you have to talk to them a lot! Sassapilly is such a chatterbox she can grow hundreds of sillypilly berries on one free! BFF: Zazussi"
 
Eli joo... Sassapilly kasvattaa sillypilly-marjoja. (Ilmeisesti monet shnooks-hahmot kasvattavat marjoja.) Jotta marjat kasvaisivat hyvin, niille täytyy puhua. Sassapilly on varsinainen lörpöttelijä, joten häneltä marjankasvatus hoituu. Hänen paras ystävänsä on Zazussi-niminen shnooks.
 
Takaa vieläkin karvaisempi:  
 
 
Pehmoja näkee kirpputoreilla melko paljon, mutten ennestään omista yhtään. Ystävä oli sitä mieltä, että ainakin tämän yhden voisin omistaa. Vihreä on lempivärini.  
 
Shnookstoys-sivulla kerrotaan taustatarinaksi, että shnooksit saavat ihmisten olon hyväksi. Ne poistavat pahaa oloa. Shnooksit asuvat maan alla, jossa on sateenkaarivärisiä jokia ja muuta jännää. Uusi shnooks ilmestyy shnubblesta eli lituskasta muovipakkauksesta.
 
Shnooks-pehmolelut myytiin litistettynä muovipakkauksen sisään. Kun pehmon otti pois paketista, shnooks ikään kuin laajeni oikeaan kokoonsa.
 

Valmistajan mainosvideo Youtubessa:
 
 
 
 

Shnooksit saivat ihmisen olon nyt sen verran väsyneeksi, että ystävän kirppislöydöistä tekstiä myö-hem-min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti