12. lokakuuta 2016

Sekalainen kirppiskasa

 
Kuten otsikko kertoo. Edelleenkään ei päästä ihan lähelle nykyhetkeä, mutta parin viikon takaa kirppiksiltä:
 
 

Koko kasa ei tietenkään löytynyt yhdestä paikasta eikä yhden päivän aikana. Jos nyt yhtään pysyn laskuissa, niin nämä ovat peräisin kahdeksalta eri kirpputorilta, neljältä eri päivältä.
 
Tavara, josta ei tarkempia kuvia: kaksi My Little Pony Tales-sarjan dvd:tä, peltinen makeisrasia, Bambi-äänisatu (kirja + cd), Kaunotar ja Hirviö -musiikkisatu (kirja + c-kasetti) sekä ystävälle Lanard-poni, pieni paketti Barbien henkareita ja G1 ponin keltainen nallekampa.
 
Äänisadut ostin lähinnä, koska halvalla sai. Lisäksi nostalgiaa tuollaisia "Sinun on aika kääntää lehteä, kun kuulet tämän äänen..." -satuja kohtaan. En itse asiassa ollut koskaan tullut ajatelleeksi, että niitä on julkaistu myös cd-levyjen aikana, omissa muistoissani kun ovat aina olleet kasettinauhoja.
 
Sitten tavarat, joista paremmat kuvat.
 
 
Ystävälle löytyi tuliaisiksi My Little Pony Ponyville-poneja ja tavaraa, kahdesta eri setistä:

Birthday Afternoon with Rainbow Dash and Bunches-O-Fun

 
Setistä puuttuu paljon pientä tarviketta, mutta ilahduttavan paljon on sentään tallessa, mm. toinen tötteröhattu. Kyllä pieni poni noilla kamoilla syntymäpäiväjuhlia viettää.
 

Popcorn Movie Theater

 
Teatterin valkokankaalla näkyvän pahvikuvan saa vedettyä sivusta pois. Kääntöpuolella näkyy, että kyseessä on pääsylippu. Uutena settiin on kuulunut ilmeisesti kaksi erilaista pääsylippua. Joissain nettikuvissa näin myös ponilla pienen popcorn-astian, mutta en tiedä, kuuluisiko sellainenkin olla.
 
 
Nämä kolme oli pakattu samaan pussukkaan, muistaakseni pussi maksoi kolme euroa:

- My Little Pony G4 Pinkie Pie Shine Bright

- Palace Pets / Palatsin Pallerot Blossom (Mulanin panda)

- Lalaloopsy Ponies Pina


 
Pinkien kaulakoruun syttyy valo, kun selän nappia painaa. Valo toimii ja muutoinkin nätissä kunnossa.
 
Blossom päätyy lahjaksi ihan virallisestikin leikki-ikäiselle ihmiselle. Itsekin olen palleroista (hauska suomennos...) jonkin verran kiinnostunut, mutta en erityisesti tästä hahmosta, vaikka onkin suloinen. Yritän välttää ajatusta, että keräisin kaikkia mahdollisia Palace Pets -hahmoja.  
 
Pina-ponin pitäisi kai tuoksua jollekin. Olen nähnyt kaupassa samaa ponia ja muita sarjan poneja ja niiden paketeissa lukee "I'm Scented!". Mutta eivät tuoksu. Eivät kaupassa, kun olen nuuhkinut, eikä tämäkään Pina. Kuitenkin hauskan raikkaat värit hänessä. Lyhyen ajan sisään toinen lalaloopsy-ponini. Heistä kelpaavat tällä hetkellä kaikki mahdolliset, kunhan löytyvät kirpputorilta ja halvalla.    
 

My Little Pony G1 palapeli


 
Palapelin kohtalo on vielä auki, koska ystävällä olikin jo samanlainen. Pidän joko itse tai koetan myydä. Maksoin viisi euroa ja olin todella innoissani löydettyäni ponipalapelin.


Lady Lovely Locks Pixietails Treehouse

 
Tämä pisti kirppispöydästä heti silmään, koska oli niin kauniin pastellinen ja sen näköinen, että kyllä se jokin on. Lähemmin katsoessani huomasin muovin pixietails-hahmot.
 
 
Rakennus on hyvin raato, uutena siihen on kuulunut paljon irtotavaraa ja puuttuu mm. yksi lattiataso.  Ehjän setin näkee esimerkiksi Ghost of the doll -sivustolta. Hauskaa kuitenkin, että ylipäänsä löytyi tällainen. Maksoi 2,50 euroa. Ystävällä on jokunen pixietails, joten heille kotipuu.



Ystävälle myös vanha terrieri:

 
Olisi hauskaa, jos tämäkin olisi Steiffin (kuten ehkä se aiemmin löytämäni susikäsinukke), mutta ehkei kaikki kirppiksellä vastaan tuleva ole steiffia. Laadukas koira joka tapauksessa, kaunis punainen nahkapantakin kaulassa. Maksoi 0,80 euroa.



 
Kaverille myös tällainen, ei aavistustakaan mikä tai kuka:

 
Vaaleanpunainen ihmiskasvoinen kissa. Selässä on vetonaru, joka saa kissan heiluttelemaan päätään ja pitämään kehräävää purina-ääntä. Veikeä, maksoi euron. Ystävä näki tämän aiemmin syksyllä kirpparilla ja jäi vähän harmittelemaan, ettei ostanut. Kävin itsekseni myöhemmin samassa paikassa ja kissa oli vielä tallessa, joten otin mukaan.  



Tästä minä en edes tiedä, kenelle ajattelin:  

 
Nyt siis löytyi tuo pehmolelu, jonka ostin lähinnä siksi, että minulta löytyi jo ennestään tuo samaa otusta esittävä pieni muovihahmo. Pieni hahmo on tullut joskus kirpputorilta muun tavaran mukana. Otukset ovat sarjaa Moshi Monsters. Tämän hahmon nimi on ilmeisesti Squidge. On ollut tarkoitus koettaa joskus myydä pois tuo pieni figu ja joukko muita samalla kertaa tulleita moshi-hahmoja. Ehkä säästän tuon yhden ja pehmon. Ehkä saan ne tuputettua ystävälle, söötti mikälie-karvapallero olisi...   
 
 

 

My Little Pony G1 Lullaby Nursery 

 
Löytyi ystävälle, maksoi viisi euroa. Hintalapussa luki "nukketalo" eli ilmeisesti ei myyjälle kovin tuttu lelu.

 
Tavaroitakin oli tallessa sentään jotain: ulkoseinän katos, lavuaarikehikko, peili, hyllykkö ja mobile. Tarrat hyvässä kunnossa. 
  
 
 

Monster High: Operetta Deluxe Fashion Pack     

 
 Ystävälle tämäkin. Käsilaukku puuttuu, muutoin täysi setti.
 
 
My Little Pony G1 Big Brother Tex tuli noukittua mukaan hyvin paljon vain löytämisen ilosta, maksoi euron. Ponissa on paljon pippurilikaa ja silmiinpistävänä vikana... noh:
 
 
Minulla tai ystävällä ei ole käyttöä tälle viiksisankarille, joten ajattelin tarjota häntä kaupanpäällisiksi, jos joku joskus ostaa jotain tämän blogin Myyn-sivulle listaamaani. Herra saa siis toimia houkutuslintuna. Myyntisivua tosin täytyisi päivittää taas joskus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti