4. lokakuuta 2016

Ponijuttuja H&M:n lastenosastolta

H&M on hyväksi havaittu paikka löytää ponituotteita. Kävimme viikonloppuna yhdessä myymälässä. Lastenosastolla oli tarjolla montaa lajia ponijuttua (tukkakoristeita, pari korua, eväsrasia, lastenvaatteita...), mutta mukaan lähti sukkia ja huulirasvaa.  
 
Olen ennenkin ostanut H&M:ltä G4 ponisukkia, mutta nämä olivat jälleen uudenlaista kuviointia. Sukkien laatu ei ehkä ole paras mahdollinen, aiemmat ovat  tuntuneet kuluvan melko nopeasti. Koetan säästellä ponisukkiani erikoistilanteita varten... mitä ne sellaiset tilanteet sitten ikinä ovatkaan.
 
 
Sukat ovat tarkoitettu lapsille eli koot pieniä, mutta löytyi yksi paketti kokoa 34/36. Sen saa venytettyä aikuisenkin jalkaan ilman suurempaa väkivaltaa. Paketissa on kolme sukkaparia ja hintaa paketilla 6,99 euroa.
 
 
Pinkien ulkomuoto on aika yllättävä. Olisi hauska kuvitella, että kyseessä on animaatiosarjaan liittyvä juonipaljastus, mutta tuskinpa:


Tässä sukat takaa/pohjasta, nilkan takana on kuviona ponin häntä:

 
 
 
Sukkien lisäksi ostin huulirasvapaketin:    
 
 
Kuten näkyy, paketissa kolme puikkoa. Maksoi 4,99 euroa. Rasvat menevät ystävän joululahjapakettiin. Hän oli itse läsnä, joten lahja ei valitettavasti ole yllätys. Mutta ainakin on mieluinen. Jännityksellä odotamme, kimmelteleekö huulirasva... Tuskin, mutta puikot ovat kauniit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti