3. lokakuuta 2016

Lelukokeiluja

Usean viikon kirppislöydöt ovat nyt ikään kuin rästissä. Olen ottanut valokuvia niistä ja ajatellut laittavani tänne, mutta jäänyt päivittämättä. On ollut kauniita syyspäiviä ja hyviä ajokelejä, joten kirpputorit ovat olleet mukavaa viikonloppuohjelmaa.     

Tässä lelulöytöjä parin viikon takaa:    



Kuvassa näkyvä My Little Pony G3 Wysteria on tuliainen ystävälleni. Kyseessä on ensimmäinen Wysteria-versio. Erityisen hauskaa, että tällä ponilla oli mukana oma charm eli tuollainen kaulakoru.

Tuliaiseksi löytyi myös tällainen:

Lady Lovely Locks palapeli

 
Puinen palapeli 80-luvulta. Pakkaus on kärsinyt, mutta kaikki 60 osaa ovat tallessa. Ystävä pitää Lady Lovely Locks (and the Pixietails) -sarjan hahmoista. Kivaa löytää tuollainen oheistuote.  
 
 
Löytyi toki jotain myös itselleni.
 

Lalaloopsy Ponies: Checkers


 
En ennestään omista Lalaloopsy-sarjan hahmoja. En ole kiinnostunut sarjan nukeista, mutta näitä poneja olen joskus katsellut kaupassa hyväksyvästi. Mukavan värikkäitä. Nappisilmistä minulla tulee mieleen Neil Gaimanin Coraline-kertomus. (Se tosin ei ehkä niin mukava mielleyhtymä, tarinan nappisilmät ovat pelottavia... Mutta värikkäät ponit näyttävät hyvin viattomilta.) Tämä maksoi 1,20 euroa, joten otin mukaan.  
 
Netistä löytynyt Checkersin pakkausteksti:  
 
"Silly and super-talented, she's Peanut's pen pal. She wants to make sure everything is fair and done right. She's polite, thoughtful, and get's everyone's respect and admiration as a result."
 
 
Uusien lelujen kokeileminen jatkui, koska ostin myös pari Littlest Pet Shop -keijua. Minulla ei ollut ennestään myöskään yhtään LPS-hahmoa, enkä ole ollut niistä erityisen kiinnostunut. Tiedän lähinnä vain, että niitä on paljon. Olen nähnyt netissä LPS Fairies-hahmoja ja ne ovat vaikuttaneet muita hahmoja jännemmiltä. Mukavan värikkäitä jne. Nyt tuli kirppiksellä vastaan pari. Petsejä näkyy melko usein kirpputoreilla, joten ajattelin, että keijuhahmot voisivat olla mukavaa metsästettävää live-kirppareilta. Netistä ei ole tarkoitus alkaa ostamaan.   
 
Tällaiset hahmot löysin:  
 

Snow Burst #2835

 


 

 

Sunset #2834



 
 

Misty Morning #2721




Misty on heistä suosikkini. Psykedeelinen örvelö.  

My Little Pony G4 Sweetie Belle's Ice Cream Train Car


 
Jäätelövaunu, jonka pystyy liittämään esimerkiksi ponien junan perään. Sekalaisesta lelukopasta kahdella eurolla. Saattoi tosin olla kolmekin euroa, muistini joskus kaunistelee hintoja... Joka tapauksessa mieluinen löytö, vaunu on nätti. Olen tyytyväinen, että vaunun mukana tuli myös orava ja yksi jäätelö sekä jäätelökauha. Vaunusetistä jäi puuttumaan uskoakseni vain kaksi jäätelöä (ja tietenkin poni, mutta minulla on jo yksi Sweetie Belle, Wild Rainbow -versiona).
 
 

 
Petsikeijut jännäilemässä jäätelövaunun kyydissä...
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti