8. marraskuuta 2016

Uutuuksia, uutuuksia...

Vuorossa jälleen uutuuksien bongailua.
 
En ole viime aikoina päässyt BR-lelujen tai Toys R Us -myymälään katselemaan leluja. Etenkin TRU:ssa olisi kiva käydä taas pitkästä aikaa. Onneksi myös Citymarkettiin ja Prismaan tulee uutuuksia, mukavasti jännitystä kauppareissuihin.
  

My Little Pony: Midnight in Canterlot

 
 
Olin yllättynyt löytäessäni Prisman hyllystä Midnight-setin. Mukana mm. Nightmare Moon ja Minty. Tätä samaa settiä myytiin aiemmin BR-leluissa ja Toys R Us -kaupoissa, mutta ei ole näkynyt niissä enää pitkään aikaan. Hintaa nyt Prismassa oli muistaakseni vähän vajaa 48 euroa.  
 

My Little Pony: Design-a-Pony

 
Koristeltavia ponihahmoja, samanlaisia kuin koottavat pop-ponit mutta suurempia. Näitä on ollut myynnissä aiemmin ainakin BR-leluissa. Nyt näkyi myös Prismassa, siellä en ole aiemmin nähnyt. Hintaa 23,90 euroa.
 
 

My Little Pony Equestria Girls Minis

 
Hyllyssä on EG-minejä tuollaisia single eli yksittäisiä nukkeja, joilla on keltainen korvapanta. Tässä linjassa on myös single Sunset Shimmer. Samaa linjaa (Pep Rally) on tuo jalkapallotarvikkeiden kanssa tuleva Rainbow Dash. Kuvassa ei näy, mutta hyllyssä oli myös suurempi setti, jossa Fluttershy ja koulun kahvila (School Cafeteria Set).
 
 Helmiäisponit löytyvät nykyään myös Citymarketista:
 
 
 Samat ponit kuin muuallakin näkynyt eli Pinkie Pie, Fluttershy, Starlight Glimmer ja Coloratura. Uskon, että myöhemmin ilmestyy edes jonnekin kauppaan myös muita hahmoja, koska tätä ensimmäistä "aaltoa" on nyt niin monen kaupan valikoimassa. Hintaa 7,95 euroa.
 

My Little Pony: Play Packs Cloudominium

My Little Pony: Play Packs Doughnut Shop

 
 

Näitä settejä on aiemmin näkynyt sellaiset, joissa on Fluttershy ja toisessa Rarity. Nyt kaupassa siis myös Rainbow Dashin ja Pinkie Pien setit. Olin jo huolissani, ettei näitä kahta tule Suomeen. Pidän etenkin Dashin setistä, koska mukana tulevat asusteet ovat mielestäni hienot: kypärä, postilaukku ja lentolasit. Muutoin näissä seteissä harmittaa, että vaatteet ovat puolikkaita, peittävät pelkästään ponin toisen kyljen.  Hinta Citymarketissa 19,95 euroa.

My Little Pony hamahelmipakkaus


Yhdessä sekalaista kodintavaraa myyvässä kaupassa näkyi tällainen. Jos oikein käsitin, pakkauksessa on mallit, joiden mukaan saa aseteltua hamahelmistä ponihahmoja (rintakuvia). Helmiä ainakin näytti olevan paljon erilaisia. Jäi katsomatta hinta, mutta palaan ehkä joskus kauppaan katselemaan settiä. Voisi olla hauska joululahja lapsi-ihmisille ja toisaalta myös omaksi askareeksi. Joskus pienenä askartelin hamahelmillä mutten sen jälkeen.  

My Little Pony Teapot Palace

 
Samassa kaupassa myös tällainen lasten muovinen leikkiteeastiasto. Teepannusta kuuluu kai musiikkia.
 

My Little Pony: Fash'ems

My Little Pony: Micro Lite

 
Primassa näkyi fash'ems-ponihahmoja. Ne ovat sellaisia pehmeitä muovisia "löllöjä", joita voi esimerkiksi puristella. Ovat tuollaisissa rasioissa, joista ei näe, mikä poni on sisällä. Tuossa vieressä näkyy myös Micro Lite -hahmoja, joihin syttyy valo. Fash'esm-rasiat maksoivat 4,50 euroa ja microlitet 4,95 euroa.
 

Filly Wedding


 
Kaupoissa on Filly-poneista Wedding-sarjaa eli teemana häät. R-kioskeilla on myös sarjan blind bag -pusseja. Samaa sarjaa näkyi Tallinnassa jo kesällä, joten nämä ovat tulleet Suomeen nyt jonkin verran myöhässä. Minulla on joitain fillyjä, mutta tämän sarjan jätän väliin.

 

Monster High Ari Hauntington ym.   


En tiedä tämän linjan nimeä, mutta Citymarketissa näkyi uusia Monster High -nukkeja, joissa Frankiesta ja Draculaurasta käsittääkseni uudet "perusversiot". Yhtenä nukkena myös uusi hahmo Ari Hauntington. Maksoivat siellä 34,95 euroa.

Monster High Monstrous haves tarvikkeet

 
Pienet tarvikepakkaukset, kaksi erilaista, Draculauran ja Frankien. Citymarketissa 5,45 euroa.

Monster High Muotiasu ja asusteet


 
Vaatepakkaukset Frankielle, Clawdeenille, Draculauralle ja Cleolle. Kussakin paketissa näytti olevan mekko, kengät, aurinkolasit, kaulakoru ja käsilaukku. Citymarketissa 11,95 e/kpl.
 

Monster High Designer Booo-tique Frankie Stein


Citymarketin hyllyssä tämäkin. Hintaa 39,95 euroa. Mukana pari mekkoa ja tussit, joilla mekkoja saa itse kuvioida ja väritellä.

Monster High: Tervetuloa Monster High'in Syntytarina -dvd


 
Ystävä bongasi Citymarketista myös uuden Monster High dvd:n. Hintaa 14,99 euroa.
 

Shibajuku Girls

 
 
Vielä tällainenkin bongaus. Tuollaisia nukkeja on ilmestynyt kauppoihin. Tämä kuva on Citymarketista, maksavat siellä 35,95 euroa. Minä en ole kiinnostunut omistamaan, mutta kiva katsella kaupoissa, näyttävät hauskoilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti