4. joulukuuta 2016

Nightmare before... eli uusia FiM-settejä

Löysin vihdoin kaupasta minulta puuttuneet My Little Pony Nightmare Night -setit. Prismaan oli tullut pienintä pakkauskokoa eli Derpy (jonka nimenä pakkauksessa on pelkkä muffinsin kuva), Rainbow Dash, Mayor Mare ja  Princess Luna: 
 
 
Pakkaukset maksavat 4,50 euroa/kpl. Hyllyssä oli yhä paljon myös edellisiä Friendship is Magic eli Pinkie Pie -aiheisia pakkauksia, näitä uusia oli vain jokunen siellä seassa. Halloweenin aika olisi tuntunut fiksulta ajankohdalta myydä Nightmare-sarjan settejä, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan...
 
En ole edelleenkään nähnyt minkään suomalaisen kaupan hyllyssä sarjaan kuuluvaa kahta kärrysettiä, Moonlight Chariot ja Sweet Cart. Kävin kuitenkin viikko sitten Tallinnassa ja löysin sieltä omani:   
 
 
Reissun jälkeen sain tietää, että näitä settejä saisi myös ainakin Lekmer.fi nettikaupasta. Paitsi että tällä hetkellä näyttävät olevan loppuunmyytyjä sieltä, höh.   
 
Kärrysettejä ei ollut Vironkaan kaupoissa paljoa, näin näitä pelkästään yhdessä kaupassa (Viru-keskuksen Kaubamajan leluosastolla). Sinne jäi sillä kertaa minun jälkeeni vain yksi Applejackin Sweet Cart. Yhdessä toisessa lelukaupassa näin Pinkie-settien seassa yhden yksinäisen Derpy-pakkauksen. Niitä samoja kahden hahmon settejä, joita Suomessa on ollut, näkyi kyllä paljon.  En tiedä, ovatko Nightmare-setit vasta tulossa Viron kauppoihin vai joko ovat loppumassa sieltä... Toivon, että tänne Suomeen tulee  Nightmare-settejä, kunhan Pinkie-sarja hupenee kaupoista. Itselläni on nyt tosiaan kaikki sarjan setit (myös kirjastopuu tulossa, vaikkei olekaan vielä hyppysissäni), mutta harmittaa heidän puolestaan, joilla on mahdollisesti hankittuna osa sarjasta ja tekisi mieli saada loputkin, mutta kaupoista ei löydy. Kesken jäävät sarjat ovat todella ärsyttäviä.
 
Otin paljon kuvia Tallinnan leluhyllyistä. Niitä kuvia tiedossa jossain vaiheessa ensi viikkoa. Samoin parempia kuvia FiM-hahmoista, kunhan avaan pakkaukset.   
 
Tässä nyt muita uutuuksia Suomen kaupoissa. Tokmannin hyllyssä on My Little Pony Styling Size -kokoisia eli 20 cm suuria poneja Twilight Sparkle ja Rainbow Dash, maksavat 14,95 euroa:            
 
 
Oman RD:n hankin jo kesällä (Virosta), mutta olen silti innoissani, että näitä tuli nyt myös Suomeen.
 
Reilu viikko sitten pääsin käymään myös Toys R Us -myymälässä. Ponivalikoima oli lievä pettymys, koska hyllyssä ei ollut mitään sellaista, mitä ei olisi näkynyt muissakin kaupoissa. (En ollut silloin vielä löytänyt noita puuttuneita FiM-settejä ja olin toivonut, että TRU:ssa olisi. Ei ollut.) Monster High-valikoima sen sijaan yllätti positiivisesti, koska hyllyssä oli Shriek Wrecked -sarjan nukkeja:    
 
 
 
Mielestäni etenkin sarjan Rochelle on kaunis, mutta hinta (47,99 euroa) on minulle ihan liikaa. Jään siis odottamaan, jos näitä tulisi joskus hyvään alennusmyyntiin. Myös saman sarjan vähän yksinkertaisemmat nuket kuten Clawdeen maksoivat 36,99 euroa.   
 
 
Hyllyssä oli myös Skelita Calaveras -keräilijänukke, sillä hintaa 59,99 euroa:
 
 
Keräilijänukesta vielä ymmärrän, että on hintava (koska on tavallisia nukkeja sen verran hienompi ja ikään kuin erikoisuus), mutta muutoin nuo nukkejen hinnat tuntuvat hurjilta.   
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti