19. maaliskuuta 2017

Ostokset Tallinnasta

Edellisessä postauksessa oli kuvia mm. Tallinnan uutuusleluvalikoimista. Tässä ovat kuvat kyseisen reissun ostoksistani:   
 
 
(Myös tekokukkaoksa tarttui mukaan, siksi päässyt kuviin.)
 
Tuolla takana näkyy My Little Pony G4 setti, jossa ovat Fluttershy, Philomena-feeniks ja prinsessa Celestia. Fluttis on minulle tuplakappale, mutta halusin uudistetun Celestian. Näitä samoja settejä on ollut Suomessa TRU:ssa ja BR-leluissa ja reissun jälkeen olen nähnyt näitä myös Citymarketissa. TRU:ssa näkemäni perusteella tämä setti sekä Cadance&Shining-setti ovat paljon suositumpia kuin se, jossa ovat Applejack, Twilight ja Spike.
 
Ponimainen ostos oli myös Bon Bon Buddies (BBB) -merkin ponimuki ja suklaamuna:
  
 
Ostin ihan vain mukin takia. Pidin Rainbow Dashin ja Fluttershyn kuvasta. Toisella puolella on prinsessa Twilight:  

 Näissä kuvissa ei kunnolla näy, mutta muki on melko pieni, siis mukiksi. Tilavuudeltaan enemmän kahvikuppimainen kuin sellainen iso muki, jollaisia yleensä käytän. Ihan kuitenkin käyttökelpoinen. 

Suklaamunan sisällä ei ollut mitään extra-yllätystä, ainoa "yllätys" siis oli tuo muki. Pakkauksessa ollut parasta ennen -käyttöpäivä oli tämän kuun lopussa, mutta suklaa oli jo vanhaa. Ei maistunut hyvältä:


Kolmas ponimainen ostos. Luna-pehmolelu:  
TY pehmolelu / plushie / beanie Princess Luna
 
Tämä kuuluu siis samaan TY:n sarjaan kuin viime postauksessa näkyneet Celestia ja Cadance. Olisin ollut kiinnostunut myös Celestiasta, mutta sille ommeltu punainen suu näytti mielestäni oudolta. Lunalla ei ole vastaavaa virnettä. Pidän hahmosta, joten on mukava omistaa pehmoleluversio. Etenkin, kun nämä olivat mielestäni sopivan edullisia. Maksoi 9,99 euroa.  
 
Minä pidän eniten pehmoleluponeista, joilla on "oikeat" häntä ja harja, ei siis kankaasta ommeltu tai mitään kangassuikaleita. Karvamaista karvaa on kiva hiplailla.      
TY pehmolelu / plushie / beanie Princess Luna
 
Lunan väri ei tietenkään ole oikeanlainen, alkuperäinen hahmo on violetempi kuin tämä sininen pehmolelu. Mutta jollei ajattele, millaiset värien kuuluisi olla, pehmo on mielestäni kaunis.    
 
TY pehmolelu / plushie / beanie Princess LunaTY pehmolelu / plushie / beabie Princess Luna

Kuvissa näkyy huonosti, mutta hänelle on ommeltu myös musta kruunu:  
 
Tässä vielä kuva pahvilapusta, The Beanie Babies Collection -sarjan Princess Luna:
 
 
Ystävälle toin tuliaisiksi Monsters High minis kolmen hahmon pakkauksen:
 
Pakkauksessa on silmälasipäinen Twyla, kreppitukkainen Draculaura ja glitterillä koristettu Frankie (josta itse luulin, että hän olisi Abbey...). Mukana tuli myös esittelylehdykkä tämän 2. minis-sarjan hahmoista. 

Tässä kuva pakkauksen takaa:   
 
 
Sitten vielä tällainen keko:  
Eräästä kangaskaupasta yhteensä 50 metriä kangasnauhaa, kymmentä eri sävyä. Myyjä ei ollut kovin iloisen näköinen näitä mitatessaan... Metrihinta oli 0,08 euroa eli ei juuri mitään. Nauhan leveys on suunnilleen sama kuin G1 ponien häntäruseteissa, joten ystävän ponit saavat näistä rusettitarpeita.

Jotain muutakin tuli ostettua, mutta ystävälle yllätykseksi, joten ei siitä sen enempää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti