27. maaliskuuta 2017

Poneja karusellissa

 
Näin joskus aikoinaan alle kouluikäisenä kirpputorilla Prancing Pretty Carousel -setin eli My Little Pony G1 petite-ponien karusellin ja pienempiä huvipuistokalusteita, mukana oli myös petite-poneja. (Oman muistikuvani mukaan tietenkin kokonainen lauma.) Minun teki hurjasti mieli sitä, mutten saanut, koska oli hintava, maksoi muistaakseni useita kymmeniä markkoja.
 
Minulla ei edelleenkään ole petite-huvipuistoa, eikä varmaan koskaan tule olemaankaan. Mutta toteutin lapsuuden toivettani viime vuoden puolella sen verran, että petite-poneja pääsi poseeraamaan G4 ponien Rarity's Carousel Boutique -karusellin kyytiin:
 
 
Kuvia oli enemmänkin, mutta minulla on vaihtunut tässä välissä kännykkä ja kuvat jäivät vanhaan puhelimeen. Tämä yksi muokkailtu kuva oli onneksi tallessa tietokoneella. Kuvan petitet annoin ystävälle, joten jatkavat seikkailujaan hänen laumassaan. Kuvassa heidän pohjissaan on sinitarraa, eivät muutoin tasapainoilisi noin nätisti.   
 
Tuo G4 karusellin on ihastuttava vekotin, pyörii ja soittaa musiikkia. En kiinnittänyt karusellisettiin huomiota vielä silloin, kun sitä myytiin täkäläisissä kaupoissa. Innostuin leikkimään sillä vasta myöhemmin eräässä Tallinnan lelukaupassa. Pakkauksessa oli reikä, jotta karusellia sai testata. Testailin niin monta kertaa kuin suinkin kehtasin. Oman karusellini hankin lopulta käytettynä noin vuosi sitten (myöhemmin olen saanut täydennettyä settiin myös osan irtotavaroista). Nykyisin karuselli on suosikkini kaikista G4 rakennuksista.  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti