26. huhtikuuta 2017

Tulossa: kokoelmakuvia

Minulla on toiveena jossain vaiheessa saada otettua ja laitettua tänne blogiin kuvia lelukokoelmastani. En kykene pitämään läheskään kaikkia leluja kerralla esillä, paljon on säilössä kaapeissa, joten ihan itsenikin on kiva päästä silmäilemään omia lelujani aina halutessani kuvien kautta. (Kyllä, tykkään katsella omaa blogiani.)       
 
 
Kesäkuuhun saakka on sen verran kiireitä, ettei kokoelmakuvien ottaminen etene. Ennätin kuitenkin ottaa ensimmäiset kuvat. Aloitin The Zelfs -hahmoistani. Leikkisetit ovat vielä kuvaamatta, mutta muut tupsutukat näkyvät nyt tuolla kokoelmasivulla: The Zelfs . Minulla on suuria visioita, että kirjoittaisin ylös jotain yleistietoa lelusarjasta, skannaisin kuvia esittelylehdyköistä ja ottaisin kustakin hahmoista parempia yksittäiskuvia... tai ehtisin edes muokkaamaan näihin ottamiini kuviin paremman valotuksen. Mutta ainakin toistaiseksi mennään hämyisillä kimppakuvilla.
 
(Tonttujen ns. syntymäpäiväkuvat ovat myös pitkällä tauolla, kunnes on jälleen enemmän aikaa leikkiä heidän kanssaan.)     
 

4 kommenttia:

  1. Minullakin omat kokoelmasivut on ikuisena projektina, mutta toteutus on hankalaa. :/ Mukava blogi muuten, löysin tänne vastottain ja odotan innolla uusia postauksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Postauksia tulee välillä harvakseltaan, mutta aina kiva huomata, että joku on käynyt katselemassa. Kävin lukemassa sinun blogiasi, hyvin mukava! Parista jutusta tulossa lähipäivinä kommenttia. :)

      Poista
  2. Jes! Kokoelmakuvat on parhautta. Ja suunnitelmat kuulostaa hyvinki tutuilta.. Sen takia se omakin blogi tuli perustettua, että sinne olis laitettu jokaikisestä tavarasta hyvä kuva ja selitykset yms. mut.. Eipä mennyt ihan niin. :'D

    VastaaPoista