8. elokuuta 2017

Jos olisin hiiri...

Jos olisin hiiri, kyllä minäkin tahtoisin nakertaa tieni juuri siihen varastolaatikkoon, jossa on säilössä My Little Pony G1 Paradise Estate.


Olisihan kiistämätön oikeuteni jyrsijäsuvun edustajana valikoida pesäpaikakseni ponikartanon makuukammari. En kelpuuttaisi mitään vähäisempää. Paitsi jos samassa laatikossa olisi tarjolla myös ponien Perm Shoppe, saattaisin lomakausina pistäytyä myös siellä.   


Ja minun jälkeeni vielä lukuisat hiirisukupolvet kertoisivat tarinoita nokkelasta Pastelli-hiirestä, joka osasi jyrsiä tiensä juuri siihen oikeaan laatikkoon...


~~*~~*~~*~~
 
Vaikka kunto oli järkytys, oikeasti olin todella helpottunut, kun kyseiset rakennukset löytyivät vanhempieni ulkovarastosta. Ovat siis omia lapsuuslelujani, sain ne aikoinaan itseäni vähän vanhemmilta naapureilta heidän lopetettuaan ponileikit. Tykkäsin etenkin kartanosta. Muistin, että nämä rakennukset jossain vaiheessa mahdollisesti säilöttiin varastoon, mutta en ole löytänyt niitä sieltä, kun olen myöhemmin koettanut etsiä. On tuskallista omistaa paratiisikartano, joka on kadoksissa... Ennätin jo pelätä, että tavarat on lahjoitettu pois. Tänä kesänä siivosimme varaston ja nämäkin onneksi löytyivät. Vietin sitten viimeisiä kesälomapäiviäni suihkuttaen, harjaten, liottaen ja pyyhkien ponitalojani. Olen ihan tyytyväinen lopputulokseen. Vaikka inhottaa ajatella, missä kunnossa tavarat olivat, ainakin tiedän, kuinka huolella olen ne puhdistanut. 
 
Koetan ennättää jossain vaiheessa syksyä kuvaamaan rakennukset. Silloin siis vähemmän yököttäviä kuvia.   

4 kommenttia:

  1. Vau, mahtavaa että nuo löytyivät, olipa kunto sitten mikä tahansa! Ja hyvä että ne ainakin puhdistuivat. Itsellänikin oli kesällä aikaa tonkia vanhempien varastoja ja tehdä lelulöytöjä, mutta ei kuitenkaan mitään noin hienoa. Ensimmäistä kuvaa voisi käyttää otsikolla "Hirmumyrsky Ponilaaksossa!"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä ollut onni, että on ollut tilaa varastoida leluja edes jonnekin. :) Ei ole tarvinnut pelkän tilanpuutteen takia kokonaan luopua mistään.

      Poista
  2. Sanotaanko, että hiirellä on ollut kovin hyvä maku. Onneksi mitään ei tärkeää ei oltu kai pureskeltu rikki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oltu ihme kyllä pureskeltu, varmaan ollut parempaa ruokaa saatavilla muualta... Osa tarroista piti irrottaa, esimerkiksi nuo ikkunan alla olleet, joiden yli otukset olivat kiipeilleet. Seinätarroja onneksi säästyi, vaikka liotin rakennuksia pitkät ajat pesuvedessä.

      Poista