14. elokuuta 2017

Kisakatsomo

Yleisurheilun MM-kisat ehtivät jo loppua, mutta tässä vielä kuvat "kisakatsomosta". Lauantaina ennen keihäänheiton finaalia innostuin pikaisesti leikkimään.   
 
 
Samalla tuli kuvattua kolme uusimmasta päästä olevaa leluhankintaani. (Nopeimmat ehkä jo tunnistivat, keistä/mistä kyse.) Minusta olisi mukavaa ottaa leluista selkeitä kuvia, jossa lelu esiteltynä edestä ja takaa jne. Mutta leikkiminen on usein paljon hauskempaa.  
 
 
Kuvissa siis Shopkin Shoppies-nukke Bridie shopkin-kavereineen (Flora Floral Bouquet ja Winona Wedding Cake) ja Pokemon-hahmo Mega-Absol. Katsomona toimii My Little Pony G2 Wedding Play Set.
 

Bridie on tullut minulle Iso-Britanniasta. Toivon kovasti, että Suomeen tulisi uusia nukkeja, mutta toistaiseksi täällä näkyy vain niitä kaikkein vanhimpia (Bubbleisha, Jessicake jne.) ja niistä seuraavia (Sara Sushi, Pam Cake, Chef Club -nuket...). Tallinnassakaan ei ollut sen parempi tilanne, kun kesällä kävin.  

Absol on kotoisin Citymarketista. Osui hyllystä silmään ja teki mieli, puhdas heräteostos siis, maksoi vajaan kymmenen euroa. Figuurin jalkoja ja päätä pystyy kääntämään. Absol on mielestäni kaunis hahmo. En tunne uusimpia Pokemon-sarjoja, joten en tiennyt, että Absolista voi kehittyä tällainen siivekäs Mega-Absol.Tai kuten netistä nyt opiskelin, kyseessä eivät ole varsinaiset siivet vaan siipimäinen turkki, eikä Absol ole lentokykyinen. Pokemonien maailmassa absolit elävät syrjäisillä vuoristoalueilla ja näyttäytyvät ihmisasutusten lähellä vain jonkin luonnonkatastrofin uhatessa. Vaikka absol näin varoittaa ihmisiä tulevasta mullistuksesta, ovat ihmiset erheellisesti alkaneet uskoa, että absol itse aiheuttaa onnettomuuksia. 

 
Ponien hääjuhlasetti on todella mieluinen nettilöytö, koska tätä settiä minulla ei vielä ollut ja koska tavarat olivat hyvin tallessa. Vain toinen laseista, vihreä seinään sidottava rusettinauha sekä poni (taipuvajalkainen Light Heart, ei siis onneksi mikään erikoisempi hahmo) puuttuvat.
 

Yleisö oli ihan tyytyväinen keihäskisan tuloksiinkin, vaikkei Suomeen tullutkaan mitalia. Ainakaan Bridie ei näyttänyt siitä lannistuvan. Hän mahdollisesti suunnittelee menevänsä naimisiin MM-voittaja Johannes Vetterin kanssa... Absolia lohduttanee, että ainakin hänellä on harvinaislaatuinen aito MLP-samppanjapullo, vuosikertaa 2001.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti