6. syyskuuta 2017

Meriponien esite

Ajattelin, että meriponien esite ansaitsee ihan oman postauksensa. Esite tuli ostamani Seapony Twilight Sparklen mukana.
 
Kuvat aukeavat suurempina, kun niitä klikkaa.
 

Arvelen, että ponit, joiden nimen perässä on tähti, ovat toista aaltoa. Eli ilmestyvät vasta joskus myöhemmin. Esimerkiksi merivarsoja ilmestyi nyt neljä kappaletta (mm. Bubble Splash), mutta myöhemmin olisi tulossa vielä nuo neljä muuta (mm. Sun Twist). Ilahduin esitettä katsellessani eniten juuri siitä, että meriponeja on tulossa lisää ja myös että ns. tavallisia meriponeja on ilmestymässä koko pääkuusikko. Toivottavasti julkaisut toteutuvat!   


Minusta poniesitteitä on ihana katsella ja olen tätäkin hypistellyt ihan onnessani. Esitettä katsellessa voi ajatella, mitä kaikkea tahtoisi omaksi... Tässä esitteessä riittää tahdottavaa. 

Tahtoisin tavallisia meriponeja koko pääkuusikon ja samoin kaikki pikkuiset merivarsat. Tahtoisin meriponeista lisäksi ainakin Princess Skystar -hahmon, joko tuplapakkauksessa tavallisen Twilight Sparklen kanssa tai musiikkia soittavan näkinkenkä-alustan kanssa. Tahdon Princess Lunan. Hyvin mahdollisesti tahdon Snap-on Fashion -sarjan poneja, jotka käsittääkseni ovat suurempaa kokoa kuin tavalliset ponit. Niiden vaatteet ovat muovia, mutta näyttävät ainakin kuvissa kauniilta. Tahtoisin Big McIntoshin, jollen tietäisi, että se on ilmestymässä myös suuressa Friendship Festival -setissä, ilman kyljen erikoista kuviointia. Sen suuren setin tahtoisin. Saatan tosin haluta myös noita yksittäisiä erikoiskuvioituja poneja.

Ennätän toivoakseni huomenna lähettämään kuvat kaupan hyllyssä näkyneistä uutuuksista, poneja ja pari muuta lelua. Pian näitä uusia poneja on kauppojen hyllyillä enemmän kuin ehtii kuvata ja postailla. Niin ainakin toivon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti