5. lokakuuta 2017

TRU:n hyllystä sekä muita uutuuksia

Tässä kuvat parin viikon takaa Espoon Toys"R"Us-myymälän ponihyllystä. Tuolloin TRU:n hyllyyn ei ollut tullut vielä juuri mitään uutuuksia, tällä hetkellä saattaa olla jo enemmän. Lopussa kuvia muista kuin ponimaisista uutuusleluista.   
 
 
Tässä kuvassa näkyy vasemmassa ylänurkassa uusi Friendship Duet -setti eli suuri mekanismilla varustettu Twilight Sparkle ja Spike:
 
 
 Pakkaus oli ylimmällä hyllyllä, enkä alkanut ottaa sitä alas testaamista varten. En siis ihan tiedä, kuinka mekanismi toimii, mutta ilmeisesti Twilightin söpöysmerkkiä painamalla joko Twilight tai Spike laulaa... jotain laulamista joka tapauksessa tapahtuu.
 
Nuo kuvassa oikeassa alanurkassa näkyvät pehmolelut ovat "ihmismäisessä" istuvassa asennossa. Niitä en ole nähnyt ainakaan marketeissa.
 
Tässä kuvassa näkyy keskirivillä jättimäinen Friendship Festival: Party Friends -setti:
  
 
 Myös hinta on massiivinen, senttiä vaille 100 euroa. (Ponitkin juhlistavat Suomen itsenäisyyden juhlavuotta, heh.) Tuona päivänä Espoon TRU:ssa sattui olemaan allennuskampanja, jossa heidän myymälänsä facebook-tykkääjät saivat yhdestä tuotteesta alennusta.. muistaakeni 15%. Nyt ennen joulua tulee todennäköisesti taas sellaisia 25%-alennusviikonloppuja. Ja jos setti ei mene kaupaksi, jossain vaiheessa sitä voi saada alennusmyynnistä vaikka puoleen hintaan. Mutta tahdoin päästä valikoimaan hyllystä hyvältä näyttävät setin eli mahdollisimman vähän maalivirheitä jne. Joten kannoin kotiin:     
 

Pääkuusikon poneilla on kavioissa glitteriä ja harjoissa kimallenauhaa. Ihan nättejä, mutta myisin mielelläni pois, jos menisivät kaupaksi jollain kohtuullisella hinnalla. Muut ponit ovat hyvin mieluisia ja siis syy setin hankkimiseen. Halusin erityisesti Miss Pommelin ja Spitfiren. Ja tämän poitsun:

Suurta linnaa ja Pinkien laguunia oli myös hyllyssä:

Vähän hassua, että meriponien sarjasta tulivat ensimmäisenä hyllyyn suuret rakennussetit. Luulisi, että lasten pitäisi ensin innostua meriponeista, ennen kuin tahtoisivat niille linnoja.

Viime viikonloppuna kävin ystävän kanssa Jyväskylän TRU:ssa, mutta se on hyvin pieni ja valikoimaltaan suppea. Poneja ei ollut juuri mitään eikä lainkaan uutuuksia. Myymälä on kenties joskus sijainnut suuremmissa tiloissa, koska ystävä muisteli käyneensä Jyväskylässä aiemmin paljon suuremmassa TRU:ssa. Nyt ei sellaista enää ollut.


Sitten vaihteeksi pois ponimaailmasta:  

Shopkins Shoppies

 
Näin komealta näyttää Espoon TRU:n nykyinen Shoppies-valikoima. 
 

 

Monster High


Monster High -rintamalla ei ole läheskään samanlaista uutuuskimaraa kuin ponihyllyssä, mutta onneksi sentään jotain. Yllätyin nähdessäni Citymarketin hyllyssä Shriek Wrecked mh-nukkeja. Aiemmin näitä oli vain TRU:ssa, jonne ne ilmestyivät jo ennen viime joulua. En uskonut, että ne enää näin pitkän ajan jälkeen tulisivat muualle kauppoihin.

Cittarissa näkyi myös uusia ns. basic-nukkeja First Day of School wave 2 eli Clawdeen, Cleo ja Lagoona:  

 
Kuva vaihteeksi Prisman hyllystä, siellä Monster Family: Family Pack -setit:  
 

Etenkin Clawdeenin pikkusisaret ovat minusta hauskoja pikku hukkia. Hinta vain tuntuu taas kovalta, liki 50 euroa. Ystävän sukulaislapsi saattaisi toivoa tuota settiä, joten senkin takia hinta kiinnostaa.  
 
Draculauran Monster Kitchen on myös levinnyt kauppoihin. Samoin Garden Ghouls -sarjan Treesa Thornwillow:  
 
 
En ole nähnyt vielä missään kaupassa muita Garden Ghouls -nukkeja. Tässäkin sama kuin meriponilinnoissa, että kaupat aloittavat suurimmalla ja kalleimmalla pakkauksella.  
 

 DC Super Hero Girls

Supersankaritytöt ovat levinneet TRU:n ja BR-lelujen lisäksi nyt muihinkin kauppoihin. Edelleen omasta myrkkymurattifigusta vähän haaveilen, mutta leluvarat menevät tällä hetkellä poneihin. Ehkä joskus tulevaisuudessa tulisi vastaan kirppiksillä.

Disney Princess

 
Disneys prinsessoja on tuollaisia ainakin minulle uusia pieniä toddler-/taaperotyyppisiä nukkeja. Ja pikkuisia kokomuovisia hahmoja. 
 
Jos leluvarat eivät menisi poneihin, voisin olla kiinnostunut Disneyn Little Kingdom -seteistä. Eli nousta pikkuisista muoviukkeliprinsessoista. Tahtoisin etenkin Bellen. Nyt kaupassa näkyi setti, jossa oli pelkästään prinsessojen eläin- ja muita ystäviä:


Olen katsellut sarjaa niin kauan kaupoissa, että ehkä minä sen jonkin version Bellestä voisin hankkia. Loppuisi haikailu. Täytyy katsella, mitä tulee vastaan. Kunhan en heistä yhtään enempää innostu... 

Loppuun vielä lelusarja, joka oli minulle täysin tuntematon:

 Shimmer & Shine

Tällaisia nukkeja teemalla lampunhenki / Tuhannen ja yhden yön sadut. Nukeista en ole kiinnostunut, mutta eläinystävät näyttävät näteiltä. Tahtoisin tuon isossa setissä olevan violetin aavikkoketun tai mikä lieneekään. Siispä kirppistoiveisiin sekin.    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti