4. lokakuuta 2017

Uutuustulva jatkuu...

Viime viikot ovat olleet kiireisiä muun elämisen kanssa, mutta aina jossain välissä olen ennättänyt kauppoihin katselemaan. Myös kauppojen henkilökunta on kaikesta päätellen pysynyt kiireisenä, sillä hyllyihin ilmestyneiden lelu-uutuuksien määrä on todella vaikuttava. Etenkin poneja on ilmaantunut nyt lyhyessä ajassa vaikka mitä.
 
Jos katsoo esimerkiksi MLP-merchin suurta listausta   uutuusjulkaisuista, voi todeta, että täällä Suomessa ollaan kerrankin hyvin ajan tasalla, ainakin minun mielestäni. 
 
Tässä aluksi ponibongaukseni. Oli tarkoitus lisätä postauksen loppuun muita lelubongauksia, mutta aikaa kului nyt tämän päivittämiseen niin kauan, että jäävät seuraavaan kertaan. (Joka toivoakseni heti huomenna. Täytyy tässä välissä nukkua ja käydä tienaamassa.)



Singing Songbird Serenade Figure 

 
Napista painamalla poni laulaa ja vieläpä oikein nätisti. Ei mikään ihme, koska hahmon ääninäyttelijänä elokuvassa on laulajatar Sia. Kuvassa ei näy, mutta ponin päässä on punainen rusetti, johon syttyy valo.
 
Tämä bongaus on Prisman hyllyssä viime viikonloppuna. (Hyvin mahdollisesti ilmestyy tai on jo ilmestynyt muihinkin kauppoihin. Olen vain kuvannut uutuudet siellä, missä olen ne ensimmäistä kertaa nähnyt. Myös saman ketjun liikkeiden välillä on tällä hetkellä suurta vaihtelua. Läheskään kaikki uutuudet eivät ole levinneet kaikkiin kauppoihin.) Samasta Prismasta myös:
 

 Magic of Everypony Collection

En ole ehtinyt seurata aktiivisesti MLP-merchin uutisia, enkä edes tiennyt, että tällainenkin setti on olemassa. Pakkauksessa on siis koko pääkuusikko Fashion Style -kokoisina eli normaalia suurempina. Mikä tässä setissä on erikoista, ponien kampaukset ovat ns. show accurate tai ainakin suunnilleen. Eli harjojen muotoilu pyrkii muistuttamaan piirroshahmojen ulkonäköä. On kiharoita ja otsatukkia jne.
 
 
Myös ponien silmät on maalattu poikkeuksellisen yksityiskohtaisiksi:
 
 
Setillä on iso hinta (74,90 euroa), mutta pahus... Tekisi mieli. Täytyisi vain päättää, tekeekö minun enemmän mieli näitä huoliteltuja Fashion Style -poneja vaiko vaatteiden kanssa myytäviä FS-poneja: 

  Fashion Styles

 

 Tämä kolmikko kuvattuna Citymarketissa, hintaa vajaa 22 euroa/pakkaus. Vaatteet ovat muovia ja pitäisin enemmän kangaspuvuista, mutta nämä asut ovat minusta silti kauniita. Ehkä kallistun silti suuren setin puoleen ja toivon, että törmään joskus käytettyinä näihin asusteisiin... 
 
 Hyppäys takaisin Prismaan:

 Magic of Everypony Roundup


Tämän setin ponit ovat samaa kokoa kuin blind bag -pusseissa myytävät ponit. Tahtoisin Tempest Shadowin, mutta en todellakaan vain hänen takiaan ala ostaa settiä. Jos Suomeen tulee uusimpia pieniä Friendship is Magic -settejä, niistä yhdessä on Tempest.

Tässä pakkaus takaa:   

 
Ihan vain jännänä huomiona, että jo aiemmin bongaamaani Undersea Rarity -settiä on näköjään kahta eri väriversiota, toisessa vaaleanpunaisia muoviosia, toisessa samat osat vaaleansinisiä:
 
 
Sitten uutuudet, joita en muistanut enää edes kaivata, kaikkien näiden meriponien ja muiden leffahahmojen lisäksi:
 

Runway Fashion Rarity

Runway Fashion Pinkie Pie

Runway Fashion Starlight Glimmer

 
Eli Runway Fashion -julkaisujen ns. toinen aalto. Ensimmäisessä ilmestyivät Rainbow Dash, Twilight Sparkle ja Fluttershy. Näillä poneilla on tuollainen klipsulla toimiva riisuttava viitta/mekko. Hinta oli muistaakseni n. 12 euroa.
 
Olisin ollut aivan innoissani ostamassa Starlight Glimmeriä, jollen olisi juuri vähän aikaa sitten ostanut häntä erilaisena versiona:

 All About Friends Starlight Glimmer 

All About Friends DJ-Pon3

All About Friends Pinkie Pie

All About Friends Fluttershy

All About Friends Rainbow Dash

All About Friends Big McIntosh

 
All About Friends -singlejen ensimmäinen aalto, löytyivät lähimmästä Citymarketistani pari viikkoa sitten. Näissä versioissa on erikoisuutena toista kylkeä koristana yksityiskohtainen kuvio piirrosponista ym. animaatiomaisemasta. Toisella kyljellä on ihan tavallinen söpöysmerkki.
 
 Näiden kanssa kävi siten erikoisesti, että ostin ensin Starlightin ja ihmettelin, kun sille tuli kassalla hinnaksi vain kolme euroa. Ostin sitten kokeilumielessä myös Fluttershyn ja RD:n. Sama juttu niillä, kustansivat vain 3e/kpl. Epäilin, että kauppa on esim. ohjelmoinut hinnan väärin viivakoodeihin.  Kysyin asiasta kaupan asiakaspalvelutiskiltä, mutta sieltä vakuutettiin, että hinta on oikea. Epäilen silti, että väärällä hintaa myivät... Mutta kiva minulle. Ponit katosivat nopeasti  kaupan hyllystä, eikä sinne ole ainakaan toistaiseksi tullut uusia. 
 
Olisin ostanut myös Big McIntoshin, mutta... Kerron tuossa vähän alempana, miksen.
 

Sweet Celebrations

Friendship Moments  

 
   
 Citymarketissa myös tällaiset kaksi settiä. Toisessa Pinkien seurana prinsessa Luna ja toisessa Twilightin kaverina meriponiprinsessa Skystar. Luna muutti heti luokseni. Olisi (jälleen) ollut järkevää odottaa, että tulisi jotain alennusmyyntiä... Mutta julkaisujen saatavuus huolettaa. Jos ponien suosio vaikka kasvaakin paljon uuden elokuvan myötä. Minua huolettaa myös, mahtavatko kaupat tilata/saada jotain tiettyä julkaisua lisää, kun se loppuu. Nyt on niin paljon kaikkia uusia ponileluja, ettei jonkin tietyn loppumista ehkä edes huomioida...

Shining Friends Pinkie Pie

Shining Friends Rainbow Dash


 
Nämä ponit kohottavat etujalkaansa ja siihen syttyy valo, kun napista painaa. Kooltaan ovat (suunnilleen?) FS-ponien kokoisia. Tämä kuva on Prismasta. Samat ponit ovat myynnissä myös Tokmannilla, siellä hinta oli pari euroa halvempi. (Myös saman ketjun eri liikkeissä saattaa olla vaihteluja hinnoissa, en tiedä.)
 
Tokmannilla näkyi myös tällainen oheistuote, mlp-aiheinen sormihyrrä:
 
 
Tämä kuva tahtoo sanoa, että Tokmannilla on (yhä) Friendship is Magic Rarity-sarjan settejä, joita en ole nähnyt muualla:


Kaupoissa on suuret määrät erilaisia poniaiheisia puuhakirjoja ja tarrakirjoja. En ole systemaattisesti kuvannut niitä. Tässä ihan vain pari bongausta Prismasta, oli muitakin:

 
Seuraavassa päivityksessä on luvassa kuvia parin viikon takaa Espoon Toys"R"Us-myymälän ponihyllystä. Siellä oli pari uutuutta, joita en ole vielä nähnyt muualla. (Nyt saattaa olla jo muutakin, mutta itse tosiaan pääsin käymään silloin jokin aika sitten.) Lisäksi kuvia muiden kauppojen muista lelu-uutuuksista kuin poneista.
 
Olen tässä välissä käynyt myös Tallinnassa. Siellä ei silloin ollut ponien osalta mitään erityisen jännää. Samoja uutuuksia kuin siihen mennessä Suomessakin. Kuvasin sielläkin myös muita leluja. Myös ne kuvat tulossa nyt läheisessä tulevaisuudessa.  

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti