27. helmikuuta 2018

Lisää helmikuisia uutuuksia

Minulla on kyllä tarkoitus taas jossain vaiheessa postata tänne blogiin muutakin kuin kuvia kauppojen leluhyllyistä. Mutta nyt toistaiseksi... kuvia kauppojen leluhyllyistä. Lisää uutuuksia! 

My Little Pony 


Songbird Serenaden haluaisin tällaisena tavallisen kokoisena ponina, mutta en valitettavasti tätä versiota. Näillä Sparkling & Spinning Skirt -sarjan hahmoilla on jokin mekanismi, että söpöysmerkin kohdalla olevaa nappulaa painamalla tapahtuu jotain. Mahdollisesti mekko pyörii?

Tokmannin hyllyssä oli Fashems-hahmoja kahden ponin setteinä: 

Fashems-poneja on kaupoissa myös yllätysrasioina. Niissä on saatavilla nyt Nightmare Moon ja Celestia:  


Blind bag -poneja on tullut kauppoihin uusi pussisarja: 
Kyseessä on wave 23. Sarjan hahmot näkee MLP Merchin sivulta. Pussien läpi pystyy näkemään, minkä hahmon nimi lukee kortissa, joten  pystyy valikoimaan haluamansa hahmot. 

Myös Equestria Girls Minis hahmoja oli ilmestynyt uusia leikkisettejä, myös pakkaustaide on uudistunutta: 


Olen jo aiemmin ostanut nettikaupasta tuon Fluttershyn eläinhoitolan, muutoin se olisi ollut hankintalistallani. 

Myös kahvila-Pinkie on söötin näköinen: 


Monster High

Monstereita oli tullut hyllyyn Ballerina Ghouls -sarjan kolme nukkea:


Enchantimals

Kävi ilmi, että olin viime kerralla nähnyt vasta osan uusista eläintytöistä. Sarjaan on ilmestynyt elefantin lisäksi tällaisia suurempia eläimiä myös kirahvi ja seepra:  



Näillä suurempien eläinten mukana tulevilla tytöillä on nivelletyt jalat, jotta he pääsevät istumaan eläimen selkään. Minusta olisi mukavaa, jos kaikilla nukeilla olisi nivelet. 

Mereneläviä on ilmestynyt vuokkokalan lisäksi myös meduusa:  
 Tykkään meduusatytön ulkonäöstä, sininen tukka ja silmämaalaukset ovat mielestäni kauniit. (Ns. luonnollisen väriset tukat ovat minusta nukeilla vähän tylsiä. Tykkään enemmän juuri esim. sinisistä hiuksista.) Lisäksi "meduusatyttö" on jotenkin sympaattinen identiteetti. Voisi olla vaikka jonkin sarjakuvasankarin suloinen vihollinen.

Pahisliigan johtaja olisi luonnollisesti Pingviinityttö: 

Räpyläkengät ovat mainio yksityiskohta. Batmania pakoon tämä tyttö huristelisi hyisellä jäätelöautolla.  

 Hatchimals


Hatchimaleja kauniin pastellisessa pääsiäiskorissa! Kaikkea sitä. Näkyvillä on kaksi helmiäisväristä hahmoa, joiden lisäksi korissa on neljä munaa. 


En raaskinut ostaa, mutta tulin hyvälle mielelle katsellessani näitä hyllyssä. Kuten leluhyllyjen äärellä yleensäkin, mutta nämä korisetit olivat jotenkin erityisen herttaisia.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti