17. kesäkuuta 2018

Mäkkärissä poneja

McDonald'sissa on tällä hetkellä lastenaterian leluna viikoittain vaihtuvia My Little Pony -hahmoja (ja transformerseja). Valikoiman ja aikataulun näkee kotisivuilta. Ponisarjaan kuuluvat Suomessa tällaiset hahmot: 


Joissain maissa on saatavilla myös Twilight Sparkle. Harmi, ettei Suomessa... Kiva sentään, että nämä muut hahmot tulivat. 

En muutoin käy juuri koskaan mäkkärissä, mutta minnepä ei ponin perässä menisi...  Yllätysleluja saa onneksi ostaa ilman mitään ateriaakin, lelun hinta on 2 euroa. 


Ensimmäisenä hahmona oli Pinkie Pie


Ponin mukana tuli kampa, jolla sen häntää voi harjata.

Tyyliltään nämä pallurahahmot poikkeavat aika paljon ns. perinteisistä poneista ja muistuttavat uusia Cutie Mark Crew -poneja. En ole nähnyt niitä täällä Suomessa vielä missään myynnissä, mutta tykkäisin.  



Symbolipuolella näkyvät ikävästi ruuvit koloineen.


En tiedä vielä, aionko (yrittää ehtiä) hankkia kaikki saatavilla olevat hahmot. Tuskin. Twilightin puuttuminen harmittaa, koska kokonaisen pääkuusikon kerääminen tuntuisi järkevämmältä kuin yksittäisten ponien. Tai niin järkevältä kuin mäkkäriponien kerääminen voi tuntua...


Pinkie matkaa mahdollisesti ystävälleni, jos hän huolii. Samoin tekee Starlight Glimmer


Väriensä puolesta Starlight Glimmer on mielestäni kenties kaunein G4-poni. Mukavaa, että hahmo pääsee mukaan lelujulkaisuihin. 


Starlightin erikoisuutena on liikkumismekanismi. Ensin kierretään toisella puolella olevaa kampea/tikkua myötäpäivään, sitten asetetaan poni tasaiselle alustalle ja painetaan sitä alas. Sitten poni lähtee kirmaamaan iloisesti. Koetin kuvata kirmailun videolle:


Kolmas tähän mennessä ilmestynyt hahmo on Fluttershy:


Hänet pidän itselläni. Hahmo on suosikkejani ja tämä lelu näyttää herttaiselta.  


Fluttershyn mukana tulee perhoskampa: 


Ryhmäkuva: 

2 kommenttia:

  1. Kiva, kun esittelit nämä ponit! Yleisesti ottaen nämä eivät vaikuta yhtä kivoilta ja edes laadukkailta kuin aiempi Suomessa ollut mäkkäriponisetti. Kova muovi ja ruuvit ovat minusta jo vähän rimanalitus, vaikka muotoilu onkin kivan söpöä. Taidan hankkia silti Applejackin AJ-kokoelmaani.

    Ihmeellistä kyllä, että ehdin nähdä eilen kaksi kappaletta näitä Pinkie Pie -poneja peräkonttikirppikselläkin O_O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jopas nopeasti päätyivät Pinksut kiertoon... :D Niistä aiemmista G4 mäkkäriponeista tahtoisin Lunan, mutta sitä ei kai tullut Suomeen. Muistan, kun G2 ponien aikaan oli mäkkärissä ponileluja. Naapurikunnassa oli silloin McDonald's, sinne kinusin päästä, ja taisivat sukulaisetkin käydä minulle jonkin ponin hakemassa.

      Poista