19. elokuuta 2018

Bambi ja kumppanit



Kirppislöytöjen esittely on jäänyt vähälle, mutta kokosin tähän tämän vuoden Bambi-aiheiset löydöt. Toivon muistaneeni kaikki...



Tämä ensimmäisissä kuvissa poseeraava Bambi on vanha McDonald'sin lelu. Samaa sarjaa mäkkärin leluja on myös viime vuonna löytämäni Kukka-haisunäätä. Kumpikin löytyi lelupussukoista samalta kirpputorilta, oletettavasti saman vakituisen myyjän pöydästä. Aikaa löytöjen välillä ehti kulua yli puoli vuotta. Myyjä on kai vähitellen ammentanut lisää myyntitavaraa jostain varastoistaan. 

Kohta niitä muita löytöjä, mutta jäin hetkeksi aikaa leikkimään Bambin kanssa.   



Kuten kuvista ehkä selväksi tuli, jalat taittuvat ja pää kääntyy.




Tämän hahmon lisäksi olen löytänyt pikkuruisen Bambi-figuurin. Kokonsa puolesta voisi olla vaikka pääsiäismunayllätys: 



Minulla ei sen viimevuotisen Kukan ja Bambi-pehmolelun lisäksi ollut ennestään muita elokuvaan liittyviä hahmoja. Eräällä kirpputorikäynnillä hahmovalikoima yli kaksinkertaistui, kun löytyi Rumpali-kaniini ja hänen tyttöystävänsä:


Hahmoissa ei ole mitään leimoja. Myyjät puhuivat mielestäni keskenään venäjää, joten figut saattavat olla jostain Itä-Euroopasta - tai sitten eivät. Googlen avulla löytyi uusia AliExpress-hahmoja, joissa on käytetty hyvin samanlaisia muotteja. Joko nämä ovat jotain vanhoja figuureja, joista nykykiinalaiset ovat ottaneet mallia, tai sitten nämä ovat niiden uusien lelujen kopioita.

Samassa pussissa olivat myös Kukka ja... joko hänen tyttöystävänsä tai toinen Kukka:

Olin todella ilahtunut näiden hahmojen löytymisestä, olivat mitä tuotantoa hyvänsä. Ja vaikka figuurit eivät ole mitään kovin laadukasta tekoa maalien osalta. Haisunäädillä on elokuvassa eroa häntien värityksessä (tyttöhaisunäädällä on valkoisempi häntä), mutta näillä leluilla on keskenään samanlaiset hännät. (Silmienkin väri on heillä väärä.) Vatsat on maalattu sattumalta tai tarkoituksella eri väreillä, joten sen perusteella teen päätelmän, että rusehtavavatsainen eli kukkien kanssa onnellisena istuva haisunäätä on Kukka ja harmaavatsainen on tyttö. Vaikka hänellä onkin Kukalle ominainen poseeraus:

 Tuossa kuvassa näkyykin jo yksi kuvio palikkapalapelistä, jollaisen myös löysin kirpputorilta. Muut kuvat ovat Rumpali nauruun tikahtumassa:

Bambi tutustuu Kukkaan: 

Rumpali ja pikkuinen Bambi:

Perhosten katselua:

Suosikkikuvani on tämä, Bambi äitinsä kanssa: 

Luulisin, että ns. tyttökavereista on huomattavasti vähemmän lelujulkaisuja kuin päähenkilöistä itsestään. Pidin itseäni onnekkaana, kun kirpputorilta löytyi Disney Storen pehmolelu tyttökaniinista: 


Lapsena elokuvaa katsellessani en tykännyt, kun tytöt tulivat ja veivät Bambilta hänen ystävänsä... Olen kaiketi päässyt jo yli siitä traumasta, sillä nykyisin pidän heitä ihan söötteinä. Tässä tuo lapsena syvästi paheksumani kohtaus, englanniksi, mutta eipä tuossa montaa sanaa sanota:


Ryhmäkuvasta saa paremman käsityksen lelujen koosta:  


Tässä vielä bonuksina ystävältä kirppistuliaisiksi saamani söpö Bambi-pehmolelu (pikkuisena vasana) sekä kortti samaiselta henkilöltä:

"Isona minäkin poseeraan tuolla tavalla! Ja lataan kuvat nettiin!" Niinpä. Pehmoleluni ovat älykästä sakkia ja silleen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti